My style Rocks: Είστε σίγουροι ότι δεν γνωρίζετε από παλιά την Τζώρτζια; Θα τρίβετε τα μάτια σας, μόλις δείτε από που την ξέρετε!

My style Rocks: Είστε σίγουροι ότι δεν γνωρίζετε από παλιά την Τζώρτζια; Θα τρίβετε τα μάτια σας, μόλις δείτε από που την ξέρετε!
Όπως όλα δείχνουν και όπως σας αποκαλύπτει σιγά σιγά το Youweekly.gr, δεν είναι και τόσο... τυχαίες οι παίκτριες που έχουν επιλεχθεί για να συμμετάσχουν στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, "My Style Rocks".

Μετά την Αλεξάνδρα, την καλλονή ξανθιά που σας αποκαλύψαμε ότι και στο παρελθόν είχε κάνει μία εμφάνιση (Δείτε εδώ), σήμερα ήρθε η ώρα της Τζώρτζιας Βαϊνά η οποία έχει κάνει τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις, δεν την καταλάβατε γιατί τότε συστηνόταν με άλλο όνομα και ήταν ελαφρώς αλλαγμένη στο πρόσωπο. Διαβάστε παρακάτω ...

Όταν μας πρωτοσυστήθηκε, την έλεγαν Γωγώ και όχι "Τζώρτζια" που το έκανε πλέον. Το έμπειρο μάτι του Youweekly.gr θα σας ξεκινήσει αμέσως, όλες τις στιγμές που την είδαμε στην τηλεόραση...

Αρχικά, την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Το 2009 ήταν ένα από τα κορίτσια του, στην εκπομπή "ΌΛΑ" στον Ant1. Και δεν σταματάμε μόνο εδώ....Πάμε παρακάτω... (κάτω από το βίντεο συνεχίζει το άρθρο)



Το 2007 πήρε συμμετοχή συμμετείχε στα "PlayMate" από τα οποία κέρδισε και τον τίτλο "Super Star". Μετά ακολούθησαν πολλές γυμνές φωτογραφίσεις τις οποίες δεν μπορούμε να σας τις δείξουμε γιατί μπορεί να μας βλέπουν και ανήλικα παιδιά. Αλλά αν νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ... είστε γελασμένοι! Πάμε παρακάτω.... (κάτω από το βίντεο συνεχίζει το άρθρο)


Η αλλαγμένη πλέον Γωγώ - Τζώρτζια είχε κάνει ένα πέρασμα και από το βίντεο κλιπ του "Ominus", δείχνοντας την άκρως σέξι πλευρά της...(κάτω από το βίντεο συνεχίζει το άρθρο)


Δείτε επίσης: Ρεσιτάλ στο Twitter για το #MyStyleRocks! Η πλαστικοποιημένη παίκτρια και τα σχόλια μέχρι δακρύων!

Και τώρα... η Τζώρτζια του "My Style Rocks"... αρκετά αλλαγμένη, φυσικά γιατί έχουν περάσει και τόσα χρόνια! Λογικό...


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

My style rocks : Η πιο αγενής παίκτρια που τσακώνεται με όλες! H »απειλή» στην Κατσαίτη που την έκανε να αστράψει και να βροντήξει! (Βίντεο)
My style rocks : Το ρατσιστικό σχόλιο του Χριστόπουλο σε παίκτρια του ριάλιτι για τα κιλά της και η ένσταση της δημοσίως : »Δεν πρέπει να ακούγονται αυτά στην τηλεόραση»(Bίντεο)

«Η Ελένη είναι η ίδια η τηλεόραση! Εξάλλου, ποιος δεν θέλει να…»: Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για την Μενεγάκη;