Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη μετά το σοβαρό χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι!

Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη μετά το σοβαρό χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι!

Το πρόβλημα υγείας της την ανάγκασε να απομακρυνθεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και για αυτό δεν την βλέπουμε αυτή τη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!


Η Ανθή Βούλγαρη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι και ότι θα μπει στο χειρουργείο!

Η ίδια υποβλήθηκε λοιπόν την Πέμπτη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να της αφαιρέσουν τον όγκο και όλα ευτυχώς πήγαν πολύ καλά! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ανθή μάλιστα πριν από λίγα λεπτά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, για την κατάσταση της υγείας της!

"Καλημέρα!!! Μόλις σημερα συνήλθα σχετικά! Σας Ευχαριστω όλους για τις ευχες σας και την αγάπη σας!!! Σας εχω όλους στο μυαλό μου όμως δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα.. χρειάζομαι ξεκούραση και ηρεμία για λίγο καιρο..❤️❤️", έγραψε χαρακτηριστικά! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξεκαρδιστικό! Η Ελένη Λουκά κάνει τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή! Έκπληκτος ο παρουσιαστής! (βίντεο)

Στροφή στην ποιότητα για την Ελένη Μενεγάκη! Η συνέντευξη που δεν περιμέναμε να πάρει ποτέ στη ζωή της! Δεν φαντάζεστε ποια κάθισε μπροστά της!

Το τερμάτισαν οι «Κου Κου»! Δεν φαντάζεστε τι θα κάνουν στην πρεμιέρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο… Αχ Θεέ μου!