Έξω φρενών ο Τόλης Βοσκόπουλος! \"Ξέσκισε\" δημοσίως δημοσιογράφο των \"Αποκαλυπτικών\" για αναληθές δημοσίευμα! Τι συνέβη; (βίντεο)

Έξω φρενών ο Τόλης Βοσκόπουλος! \
Τα δημοσιεύματα για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο έκαναν αίσθηση από σήμερα, νωρίς το πρωί. Ο Τόλης Βοσκόπουλος παρενέβη στα "Αποκαλυπτικά" σήμερα το μεσημέρι, και αποκατέστησε την αλήθεια, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο κ. Νάσο Γουμενίδη, εκνευρισμένος από όσα ανέφερε νωρίτερα στην εκπομπή.

"Να είστε καλά! Ο Γουμενίδης είναι ο κύριος με τα μούσια, κάτω; Κύριε Γουμενίδη, γιατί τα κάνετε αυτά τα πράγματα; Είστε δημοσιογράφος έχω μάθει! Έτσι κάνετε τη δουλειά σας εσείς οι δημοσιογράφοι; Βεβαίως μπήκα στο νοσοκομείο και έκανα εξετάσεις, το συνηθισμένο μου τσεκαπ, όπως κάθε έξι μήνες, για να δω πώς είναι η υγεία μου. Ήταν προγραμματισμένο το τσεκάπ που έκανα. Είμαι μια χαρά, αν ανησυχείτε ή ενδιαφέρεστε είμαι μια χαρά! Άκουσα και είπατε ότι θα μείνω μέσα, δώσατε την εντύπωση ότι μου συμβαίνει κάτι σοβαρό! Είπατε ότι θα παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Εγώ αυτή τη στιγμή τρώω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και σας καλώ να σας κάνω το τραπέζι να φάμε όλοι μαζί. Διαβάστε παρακάτω...

Το ξέρω ότι με αγαπάτε! Απέναντί μου βλέπβ μία ομορφιά και ζωγραφιά, τη φίλη μου την Αλεξάνδρα την Τσόλκα, την αγαπώ πολύ! Ειλικρινώς να τα λέμε τα πράγματα, όχι να δίνονται άλλες εντυπώσεις.Έτσι όπως ειπώθηκε, να ξέρατε τα τηλεφωνήματα που έχω λάβει από φίλους για να δουν τι συμβαίνει. Το παιδί μου δεν το σέβεται κανείς, να ακούει όλα αυτά για τον μπαμπά του; Ή οι πολύ αγαπημένοι φίλοι μου;

Ζητάω συγγνώμη αν παραφέρθηκα λιγάκι, είμαι πολύ καλά, όλα αυτά δεν ισχύουν, και λέω στον κύριο με το μούσι που λέει μόνος του ότι είναι δημοσιογράφος, δεν ξέρω αν είναι, να προσέχει πολύ! Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει λάθη, έχει κάνει κι άλλες φορές! Σας χαιρετώ, γεια σας!" είπε ο αγαπημένος ερμηνευτής, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του, με την Αλεξάνδρα Τσόλκα να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η ανάρτηση και η ανακοίνωση της Άσης Μπήλιου για την συνεργασία της με Καραβάτου – Κατσούλη: «Έψαχνα τόσα χρόνια…»


Υπερβολικά αδυνατισμένη η Αλίκη Κατσαβού! Έχασε κιλά κι έχει γίνει αγνώριστη…