Τραγικό τέλος για γνωστό Έλληνα! Τον πήρε ο αέρας και τον έριξε στο κενό...

Τραγικό τέλος για γνωστό Έλληνα! Τον πήρε ο αέρας και τον έριξε στο κενό...

Σοκ έχει προκαλέσει στους δικαστικούς κύκλους αλλά στους περιοίκους του στα Βριλήσσια ο τραγικός θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης (28/9), ο εισαγγελικός λειτουργός έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Αρχικά αρκετά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 63χρονος εισαγγελέας έβαλε τέλος στη ζωή του, ωστόσο, όπως αναφέρει το τοπικό site vrilissianews.gr που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βρακατσέλης φέρεται να ήταν ανεβασμένος σε μία καρέκλα, κάνοντας κάποιες εργασίες, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άντρα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο κ. Βρακατσέλης υπηρέτησε για αρκετά χρόνια την ελληνική δικαιοσύνη ενώ χειρίστηκε σημαντικές υποθέσεις όπως π.χ. η υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και η δολοφονία του του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ το πρωί της Κυριακής έγινε και η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.



Πηγή:vrilissianews.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Επεισόδιο ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και σε συνεργείο του Έψιλον! Έξω φρενών ο Μένιος Φουρθιώτης on air! (βίντεο)

«Ούτε οι ίδιοι δεν τις βλέπουν!» Ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραυνώνει πασίγνωστες εκπομπές! Τι λέει για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης; (βίντεο)

Ράνια πάρε τα πάνω σου! Άλλη μία μελαγχολική ανάρτηση από την Θρασκιά…