Nomads: Οι φωτογραφίες από την αποψινή πρεμιέρα και το πρώτο αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση...

Nomads: Οι φωτογραφίες από την αποψινή πρεμιέρα και το πρώτο αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση...

Το Nomads αναμένεται να κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα απόψε στις 21:00, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.


Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων θα βρίσκονται για 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, σε 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, την επιβίωση και την παραμονή στο παιχνίδι και βέβαια για το χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

Όπως είναι γνωστό, οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε τρεις ομάδες με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, θα λέγεται ομάδα Ωκεανός και θα έχει μπλε χρώμα, ενώ θα την απαρτίζουν άτομα από τον χώρο του αθλητισμού. Διαβάστε παρακάτω...

Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, και το χρώμα της θα είναι το κόκκινο, ενώ θα απαρτίζεται από πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι Ζούγκλα και χρώμα της θα είναι το πράσινο. Στην ομάδα αυτή θα δούμε πολίτες του κόσμου.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη σημερινή συναρπαστική πρεμιέρα του Nomads μόλις κυκλοφόρησαν και οι πληροφορίες λένε ότι το βράδυ της Δευτέρας θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα και ένα επεισόδιο με πολλές ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις, με τους παίκτες να υπερβαίνουν τον εαυτό τους. Επίπονοι αγώνες που πέρα από φυσική κατάσταση χρειάζονται και στρατηγική.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Στον «πάγο» η εκπομπή της Δούκισσας Νομικού! Το παρασκήνιο και το παράπονο από τον Ant1!

«Να φύγω να συνεχίσετε!» Άνευ προηγουμένου κόντρα της Φαίης Σκορδά με τον Μάριο Αθανασίου on air! (βίντεο)

Τροχαίο Βακάκη: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιγράφει τις πρώτες τραγικές στιγμές μετά το δυστύχημα! Συγκλονιστική εξομολόγηση… (βίντεο)
TAGS