My Style Rocks: Tο μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας! Ποιος Έλληνας πολιτικός είναι θείος της!

My Style Rocks: Tο μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας! Ποιος Έλληνας πολιτικός είναι θείος της!
Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του «My Style Rocks»!

Νέα, όμορφη, με πλούσια ξανθά μαλλιά και αίσθηση του στιλ που αναγνωρίζεται από την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού! Διαβάστε παρακάτω....

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που όπως σας είχαμε αποκαλύψει είναι σύζυγος κορυφαίου πλαστικού χειρούργου (Δείτε εδώ) και προκάλεσε εντυπώσεις με τα όσα δεν ξέραμε για εκείνη!



Εκτός λοιπόν από τις πλαστικές της, οι οποίες έχουν γίνει δια χειρός και... νυστεριού του συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου αιτία συζητήσεων έχει γίνει και η συγγένεια της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος είναι ξάδερφος του πατέρα της, όπως αναφέρει το stasimax.blogspot.gr.



Τόσο η Αλεξάνδρα όσο και ο Ηλίας Παναγιώταρος κατάγονται από την Τρίπολη και συγκεκριμένα το χωριό Αρτεμίσιο, το οποίο επισκέπτονται αρκετές φορές μέσα στο έτος.



Για την συγγένεια της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής η καλλονή αποφεύγει να μιλάει, αν και στην αρκαδική πρωτεύουσα είναι γνωστή η ...κακούρικη καταγωγή της ( από το Κακούρι , όπως λένε στην Αρκαδία το Αρτεμίσιο), από το χωριό που έλκει την καταγωγή του και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.



Η πανέμορφη ξανθιά πάντως, που είναι γεννημένη το 1993, κατακτά με πολύ γρήγορους ρυθμούς της αθηναϊκή σόουμπιζ, η οποία έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της και κυρίως τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«My Style Rocks»: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα και στιλάτη κόρη της Ραμόνα! (Photos)

Μπουρλότο! Έξω φρενών η Ευαγγελία Αραβανή μπροστά στις κάμερες! Την ξέσκισαν στο «Φτιάξε καφέ»! (βίντεο)

«My Style Rocks»: H Ιωάννα Τούνη πριν τις πλαστικές ήταν άλλος άνθρωπος και ιδού οι αποδείξεις… (Photos)