Η Ναταλία Δραγούμη επιβεβαίωσε on camera την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου! (Βίντεο)

Η Ναταλία Δραγούμη επιβεβαίωσε on camera την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου! (Βίντεο)
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός ουσιαστικά επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου, διηγούμενη ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του "Έλα στη θέση μου", όπου συμπρωταγωνιστούν.

"Ο Μπουγιούρης μου κάνει φάρσες συνέχεια. Θα τον ξεμπροστιάσω. Με έχει κλειδώσει στο καμαρίνι μου,και έπαθα κρίση πανικού μέσα στο καμαρίνι και άρχισα να κοπανάω, και να ακούγεται στη σκηνή, ενώ έχω πεθάνει στο έργο. διαβάστε παρακάτω...

Είμαι πολύ χαρούμενη για τη σειρά. Μην με ψαρεύετε! Σίγουρα; Βγήκε επίσημα; Τα προσωπικά της, αν έχει πάρει κιλά, δεν μπορώ να τα πω, σε μία σκηνή που κάναμε της έδωσα μία συμβουλή τύπου "όταν κάνεις παιδιά", και μου λέει "είμαι έγκυος". Πολύ καιρό πριν έγινε αυτό. Ήταν πολύ ωραία στιγμή. Εννοείται την προσέχουμε στα γυρίσματα, αλλά μου αρέσει γιατί είναι άνετη! Της εύχομαι ό,τι καλύτερο! Μιλήσαμε για σιδήρους και για τέτοια.

Για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν έχω να σας πω κάτι, είναι κάτι προσωπικό τους" είπε η ηθοποιός, η οποία πρόδωσε κανονικότατα την εγκυμοσύνη της συναδέλφου της! Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Voice»! Η θερμή υποδοχή στη Λάουρα Νάργες και οι ξεκαρδιστικές ατάκες του Καπουτζίδη! (βίντεο)

Survival Secret: Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης! Τι συνέβη; (βίντεο)

Τι είδαμε στο Nomads: Το σκληρό αγώνισμα ασυλίας, ο άσχημος τραυματισμός του Αλεξάνδρου και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση (Βίντεο)