Ελεονώρα Mελέτη: H πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Ελεονώρα Mελέτη: H πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά τις φήμες εγκυμοσύνης
Εν μέσω φημών ότι είναι έγκυος, η παρουσιάστρια δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Ιnstagram όπου τρώει.... πολλά και διάφορα!

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία λέγεται ότι μαζί με τον γάμο έρχεται και το παιδί! Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, χτες ανέβασε μια ολόσωμη φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στην οποία δείχνει να απολαμβάνει μέλι με γιαούρτι και βρώμη!

«Μπαλκόνι, θέα, ηρεμία, γιαούρτι, μπανάνα, μέλι, κανέλα, βρώμη...
Γιατί κ εσύ κι εγώ και όλοι μας, έχουμε κάτι κοινό… Ένα κέντρο στον εγκέφαλο που μας ορίζει την όρεξη για φαγητό και την ανάγκη για ικανοποίηση της χόρτασης. Εκείνο που μας διαφοροποιεί είναι η γνώση, η πειθαρχία αλλά και η πρόθεση για το πώς θα αντιμετωπίσουμε κάθε φορά, την όποια “λιγουρίτσα” προκύψει. Είτε γλυκιά είτε αλμυρή, η …λιγουρίτσα αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί - και όχι απαραίτητα με κάτι πρόχειρο, κάτι βρώμικο ή κάτι λιπαρό. Όπως και να έχει, με την τροφή το στομάχι θα χορτάσει. Εκείνο που δεν σταματάει να ζητάει, είναι το μυαλό. Και σε κάποιους το σώμα έχει οδηγηθεί στην παχυσαρκία, επειδή το μυαλό συνεχώς πεινάει… Αν είσαι ένας από εκείνους που "παλεύουν" με τον εαυτό τους και το φαγητό, το @mychoicemylifegreece στο Facebook είναι εδώ για να σε βοηθήσει», γράφει η όμορφη Ελεονώρα στην ανάρτηση της και μας ανοίγε9ι την όρεξη!

Δείτε την:

https://www.instagram.com/p/BZ0R7VBHo8G/?taken-by=nonoram