\"Δεν μπορώ να συνεργαστώ με την Ηλιάκη, γιατί... !\" Απίστευτο \"καρφί\" on air της Κατερίνας Καινούργιου στην παρουσιάστρια! (βίντεο)

\
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίαζαν τη συνεργασία Λιάγκα-Ουγγαρέζου, και πώς αυτή έρχεται μετά τη διακοπή των σχεσεών τους, πριν από λίγα χρόνια.

Η Κατερίνα Καινούργιου άδραξε την ευκαιρία, και όταν η Τζωρτζέλα τη ρώτησε αν αυτή θα ξανασυνεργαζόταν με τη Μαρία Ηλιάκη, πέταξε το απίστευτο καρφί της στην παρουσιάστρια! Διαβάστε παρακάτω...

"Όταν ο άλλος σου κάνει τη δουλειά και σου ταιριάζει, τελείωσε! Εκτός αν έχει γίνει κάτι πολύ χοντρό ή είναι πισωγύρισμα! Εγώ ας πούμε στο "Ξαναδέστε τους" δεν θα γύριζα! Με την Ηλιάκη οι ρόλοι έχουν ανατραπεί πια! Εγώ δεν μπορώ να συνεργαστώ με την Ηλιάκη! Κατάλαβες; Εκεί όμως δεν έχουν ανατραπεί οι ρόλοι, ο Γιώργος είναι παρουσιαστής και ο Ουγγαρέζος πάει στην εκπομπή του!" είπε η παρουσιάστρια όλο νόημα, για τη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη, και το πώς πλέον η ίδια έχει το πάνω χέρι τηλεοπτικά...

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Παραδοσιακή μανούλα η Δούκισσα Νομικού! Η μεγάλη απόφαση που πήρε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος…

Για πρώτη φορά: Η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον σύντροφό της μπροστά στις κάμερες! Έντονη αμηχανία του ζευγαριού! (βίντεο)

Το «πονηρό» βίντεο της εγκυμονούσας Αθηνάς Οικονομάκου στον τέταρτο μήνα: Η φουσκωμένη κοιλίτσα και το μυστικό που μοιράστηκε! (Βίντεο)