Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι γυναίκες που ήταν στο πλευρό του πριν από την Βάσω Λασκαράκη! Εσείς, ποιες από αυτές θυμάστε;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι γυναίκες που ήταν στο πλευρό του πριν από την Βάσω Λασκαράκη! Εσείς, ποιες από αυτές θυμάστε;
Έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα και όχι άδικα, μιας και ο χωρισμός του με την Βάσω Λασκαράκη έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο σέξι Γιάννης Τσιμιτσέλης, είναι από τους άντρες που δεν μπορείς να μην προσέχεις: Ψηλός (1,81 παρακαλώ), μελαχρινός, με αθλητική κορμοστασιά και βλέμμα που μαγνητίζει. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν αποφασίσει να... παντρευτεί με την Βάσω όμως, αν και ο ίδιος δεν το επιθυμούσε είχε συζητηθεί έντονα για τις σχέσεις του. Ξεκίνησε να απασχολεί τις εφημερίδες και τα περιοδικά γύρω στο 2003, όταν και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Οξυγόνο» που έκανε ρεκόρ εισπράξεων και από τότε μέχρι και σήμερα παραμένει ένας από τους πιο hot (και όχι #NOT για να μην ξεχνιόμαστε) ηθοποιούς.

Πάμε όμως να δούμε τις πρώην του Γιάννη που δεν γνωρίζετε:

Αρκετά χρόνια πριν (γύρω στο 2005 - 2007) ο όμορφος Γιάννης εμφανίζεται σε πρεμιέρα με τον τότε δεσμό του. Και το όνομα αυτής: Άρτεμις Αλεξανδράτου! Η Άρτεμις, αδερφή της Τζούλιας είναι καστανή, εξίσου εντυπωσιακή με την αδερφή της και ασχολείται με το τραγούδι.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης την ερωτεύεται κεραυνοβόλα και οι δυο τους ζουν ένα έντονο ειδύλλιο με πολλά σκαμπανευάσματα!

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο λόγος ωστόσο που η σχέση αυτή έληξε δεν έχει γίνει γνωστός, μιας και πολλοί υποστηρίζουν ότι τον έρωτα «σκότωσε» η ρουτίνα ενώ άλλοι λένε ότι ο Γιάννης ερωτεύτηκε κάποια άλλη....

 

Και ποια θα μας πεις τώρα; Η απάντηση φίλη αναγνώστρια είναι δύο γραμμές πιο κάτω!

Βρισκόμαστε στο 2008 και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίζει την -άγνωστη τότε- δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλιδά: Ο Γιάννης, τρελός και παλαβός με την εντυπωσιακή Ευαγγελία, την οποία και γνωρίζει στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, την φλερτάρει με έξυπνες ατάκες και καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά της.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Οι δυο τους, συγκατοικούν πολύ γρήγορα σε σπίτι που αγόρασε ο Γιάννης στα Βόρεια προάστια και ενώ όλοι περιμένουν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας... Χωρίζουν!

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Λίγο αργότερα, γνωρίζει την μέλλουσα γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία....

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διαζύγιο Τσιμιτσέλη – Λασκαράκη: Το ξεπούλημά του και η βλαχοσοουμπίζ με τις δηθενιές της!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι δηλώσεις για το γάμο, μία μέρα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού με τη Βάσω Λασκαράκη! (Βίντεο)

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Δεν φαντάζεστε από πότε έχει χωρίσει το ζευγάρι και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!