Ποιος Σοϊλέδης; Με νέο συνοδό η Ελένη Χατζίδου στα μπουζούκια! Ποιος είναι ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της;

Ποιος Σοϊλέδης; Με νέο συνοδό η Ελένη Χατζίδου στα μπουζούκια! Ποιος είναι ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της;
Η Ελένη Χατζίδου πέρασε έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη. Το ζευγάρι ήταν έτοιμο μάλιστα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, το ειδύλλιο αυτό "έσπασε" με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους!

Η Ελένη από τότε δηλώνει ελεύθερη, ωστόσο όπως σας έχει αποκαλύψει το Youweekly.gr πολλοί είναι εκείνοι που την πλησίασαν μόλις έμαθαν πως είναι ξανά ελεύθερη! Διαβάστε παρακάτω...

Κι εδώ δώστε βάση... Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την τραγουδίστρια σε νυχτερινή της διασκέδαση στο "Romeo".... αλλά δεν ήταν μόνη της! Η Ελένη συνοδευόταν από έναν πολύ γοητευτικό άντρα και πιστέψτε μας δεν είναι τυχαίος...



Ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της και διασκεδάζουν μαζί, είναι ο αδερφός του Χρήστου Μενιδιάτη, ο Βαγγέλης...Ο Βαγγέλης όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας.



Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μενιδιάτης στο παρελθόν είχε σχέση και με την τραγουδίστρια Θέλξη! Αυτόπτης μάρτυρας μας μετέφερε ότι οι δυο τους μιλούσαν και γελούσαν κατά την διάρκεια της βραδιάς ενώ στην παρέα ήταν και άλλα άτομα.



Πολλοί μίλησαν για νέο ειδύλλιο και πως ο Βαγγέλης μπορεί να είναι και ο νέος της σύντροφος, το Youweekly.gr όμως, εψαξε και έμαθε. Η πηγή μας, μάς μετέφερε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι και περνούν καλά..



Τώρα... αν στο μέλλον προκύψει κάτι παραπάνω από φιλία εδώ θα είμαστε να σας το αποκαλύψουμε!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι γυναίκες που ήταν στο πλευρό του πριν από την Βάσω Λασκαράκη! Εσείς, ποιες από αυτές θυμάστε;

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Είναι διπρόσωπος μόνο στο Nomads ή και στην προσωπική του ζωή; Το σκάνδαλο και η κακή συμπεριφορά!

Αποκλειστικό! Αυτή είναι η νέα Φαίη Σκορδά! Το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1…