Γιώργος Μαυρίδης: Η τελευταία σπαρακτική ανάρτηση και η φωτογραφία λίγες μέρες πριν μπει στο Nomads!

Γιώργος Μαυρίδης: Η τελευταία σπαρακτική ανάρτηση και η φωτογραφία λίγες μέρες πριν μπει στο Nomads!

Μόλις μία εβδομάδα προβολής κλείνει το Nomads και έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας!


Τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Γιώργος Μαυρίδης και έχει τραβήξει όλη την προσοχή του κοινού πάνω του!

Ο παρουσιαστής, γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, είχε δώσει τον δικό του αγώνα για τον μικρό Νέστορα, ένα παιδάκι τριών χρονών που πάσχει από σπάνια ασθένεια και έπρεπε να μεταφερθεί στην Αμερική για να εγχειριστεί. Διαβάστε παρακάτω...

Τελικά ο μικρός Νέστορας τα κατάφερε και όταν γύρισε από τις ΗΠΑ συναντήθηκε με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο ίδιος λίγες μέρες πριν μπει στο Nomads μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από την συνάντηση με τον μικρό Νέστορα και έγραψε το πιο συγκινητικό κείμενο:

"Σήμερα δέχθηκα την πιο όμορφη επίσκεψη.
Το αντράκι μας ο Νέστορας γύρισε από Αμερική και είναι καλα.
Επιτέλους θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή , θα μπορεί να τρέχει, να παίζει να γελάει και να αγαπάει όπως πρέπει να κανει κάθε παιδί σε τούτο τον κόσμο.

Φυσικά θα δίνει τον δικο του αγώνα στα επόμενα χρόνια μαζί με τους γονείς του, γιατί καθε χρόνο θα πρέπει κάνει εξετάσεις για να επιβλέπουν την κατάσταση του. Μελλοντικά θα χρειαστεί ξανα εγχείρηση γιατί μεγαλώνοντας το κορμάκι του θα πρέπει να αλλαχτούν και τα μοσχεύματα.

Μέχρι τότε, ας τον αφησουμε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να χαρεί με τους συμμαθητές του την νεα σχολική χρονιά και ας ελπίσουμε στο μέλλον να τα θυμάται ολα σαν ενα μικρό παραμύθι. "Μια ολόκληρη χώρα έγινε μια γροθιά για ενα μικρό παιδί"