Τους έκανε με τα κρεμμυδάκια! Απίστευτες αιχμές της Κατερίνας Καινούργιου για Βασάλο-Αργιανίδη on air! (βίντεο)

Τους έκανε με τα κρεμμυδάκια! Απίστευτες αιχμές της Κατερίνας Καινούργιου για Βασάλο-Αργιανίδη on air! (βίντεο)
Στο Survivor ήρθαν κοντά και έγιναν κολλητοί φίλοι.

Τόσο ο Ορέστης Τσανγκ, όσο και ο Πάνος Αργιανίδης, μίλησαν στην κάμερα του "Φτιάξε καφέ", για το νέο επαγγελματικό βήμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, στο πλευρό της Ντορέτας Παπαδημητρίου στον Σκάι. Διαβάστε παρακάτω....

"Εγώ θέλω να συνεχίσω τη ζωή που έκανα πριν, δεν με ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα. Εγώ μπήκα μες στο παιχνίδι, επειδή το είχα όνειρο από μικρό παιδί!" είπε ο Ορέστης.

"Δεν πρόλαβα να τρέξω, για να μην τραυματιστώ! Έδωσα χαρά με τις φωτογραφίες στα παιδιά! Ο Κωνσταντίνος έκανε πολύ μεγάλο γκελ στο κοινό, οπότε θεωρώ ότι θα είναι κατάλληλος, πολύ έξυπνη και σωστή επιλογή της Ντορέτας, είναι λογικό να υπάρχουν και αρνητικά σχόλια!" είπε ο Πάνος Αργιανίδης, ενώ άποψη εξέφερε και η Σόφη Πασχάλη.

Είναι εξαιρετικό, του αξίζει πάρα πολύ, είναι ένα εξαιρετικό παιδί, του το έχω πει! Θα τα έχει τα καλύτερα! Πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στις κριτικές!" είπε η παίκτρια.

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της ,λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Πάνος Αργιανίδης είναι το γραφείο Τύπου του Κωνσταντίνου Βασάλου; Έτσι ακούγεται! Μπορεί να είναι πολύ καλό παιδί, αλλά και ένας γιατρός, μπορεί να μην έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται! Και η τηλεόραση το ίδιο είναι, αλλά για μένα υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιδιά, που τους αξίζει να έχουν ένα βήμα, οπότε δεν πρέπει να είσαι μόνο καλό παιδί, για να κάνουν τηλεόραση!" είπε όλο νόημα, ενώ η Τζώρτζια Συρίχα αναρωτήθηκε, τι επάγγελμα κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος επίσης πήρε εκπομπή στον Σκάι.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είστε για γέλια!» H μητέρα του Παντελή Παντελίδη ξεσπά λίγο μετά το τελικό πόρισμα!

Δεν το γνώριζε κανείς! Η άγνωστη 16χρονη αδερφή του Μπο!

Περνάει και μόνη της καλά! Δεν φαντάζεστε τι έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Φαίη Σκορδά!