\"Υπήρχε ένα παρεάκι που...\" Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεσκεπάζει την κλίκα του Survivor! Η αποκάλυψη για το bullying που δέχτηκε στο παιχνίδι! (βίντεο)

\

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου, και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν μετά την είσοδό του στην ομάδα των Διάσημων, αλλά και το ξέσπασμά του για το bullying που δέχτηκε από μία συγκεκριμένη κλίκα εντός του Survivor.


"Δεν είναι κάτι προσποιητό η συμπεριφορά μου,νομίζω η διάρκεια δείχνει αν η συμπεριφορά των ανθρώπων είναι αληθινή ή όχι. Νεύρα έχω όπως και όλοι οι άνθρωποι, το θέμα είναι πώς τα ελέγχει κανείς. Δεν θα έφευγα ποτέ! Θα έφευγα μόνο αν μάθαινα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό που είχα φύγει πίσω, σε δύσκολο πρόβλημα μόνο θα ειδοποιούσε την παραγωγή, όχι γιατί συμβίωσα με ανθρώπους που δεν ήταν δική μου επιλογή! Έχω μάθει να αντιμετωπίζω ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό μου και πριν το παιχνίδι.

Είχα να κάνω με ανθρώπους άγνωστους, οπότε μέσα από την καθημερινότητα συστηνόμασταν, καθένας προσπαθούσε να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, νομίζω. Στην αρχή ήμουν πολύ αποδεκτός, νόμιζα ότι θα περνούσα πενταήμερη. Το πρώτο δεκαπενθήμερο στους Διάσημους ήταν πολύ ωραία. Μετά δεν ήταν. Διαβάστε παρακάτω...

Συστηθήκαμε, όταν άρχισαν οι συμπεριφορές που είδατε! Δεν ταιριάζαμε, και άρχισα να απομακρύνομαι, γιατί από ένα σημείο και μετά, δεν μπήκα στο παιχνίδι για να δίνω εξετάσεις σε ανθρώπους! Όταν το να θέλεις να κερδίζεις μεταφράζεται αλλιώς, οκ! Εμένα; οι άνθρωποι που με ξέρουν και ενδιαφέρουν είναι εδώ, δεν πήγα να δω ποιος είμαι μέσα στο παιχνίδι.

Διάλεξα το να απομακρυνθώ και να φτιάξω το δικό μου κόσμο, και όχι να αλλάξω για να γίνω αποδεκτός. Δεν μπορούσα να αποδέχομαι κατηγορίες ή ψέματα! Έχω σώας τας φρένας μου, και δεν μπορούσα να αλλάξω σώνει και καλά τον εαυτό μου! Υπήρχε ένα παρεάκι, που δεν με ήθελε στην παρέα του να παίξουμε. Ο κόσμος έχει καταλάβει τα πάντα, δεν χρειάζεται να πω ονόματα! Το ότι ήρθαν άνθρωποι για μένα στη Σκιάθο φέτος είναι κάτι πολύ σημαντικό!" είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του Survivor.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στα προσωπικά του, και είπε ότι μόλις δει τη γυναίκα που θα του κάνει κλικ, θα την αρπάξει και θα της πει "Πάμε!", ενώ θα κάνει ότι μπορεί για να την κάνει να αισθανθεί safe, με όλη τη δημοσιότητα που τον περιτριγυρίζει, ενώ ανέφερε και ότι η μητέρα του δεν ανησυχεί για αυτόν, καθώς γνωρίζει ποιος είναι και του έχει εμπιστοσύνη. "Δεν θα έκανα κάτι που να αντιτίθεται στις αρχές μου, για τα χρήματα. Μου έχουν γίνει προτάσεις για να πάω σε μαγαζιά, δεν είναι έτσι ο τρόπος που θέλω να επισκεφθώ τον κόσμο, τα παιδιά δεν ξέρω αν έχουν πάρει λεφτά. Έτσι κι αλλιώς, τα χρήματα δεν σε κάνουν άνθρωπο! Δεν ξέρω για τι οικονομική πρόταση μιλάς, αλλά ήρθα στη Σκιάθο γιατί είναι πολύ όμορφο μέρος, για αυτό άφησα την Αθήνα το 2010!" κατέληξε. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Τζέιμι Όλιβερ, αναστάτωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή! (εικόνα)

Αποκάλυψη! Παίκτρια του Survivor συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη στη Γλυφάδα! Όλο το παρασκήνιο… (βίντεο)

Η Φίφη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και έγινε η φαντασία κάθε άνδρα! (photos)