Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My style rocks : Το προσβλητικό σχόλιο για την Αλεξάνδρα και τον άντρα της που την έκανε έξω φρενών! Δεν φαντάζεστε τι της είπε συμπαίκτρια της! (βίντεο)

My style rocks :  Το προσβλητικό σχόλιο για την Αλεξάνδρα και τον άντρα της που την έκανε έξω φρενών! Δεν φαντάζεστε τι της είπε συμπαίκτρια της! (βίντεο)
News 10.10.2017 17:09

Ξεπέρασαν τα όρια και αυτή τη φορά στο My style rocks...Tώρα κάνουν και απίστευτα προσβλητικά σχόλια προς τις συμπαίκτριες τους...

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια εμφάνιση με θέμα μπάτσελορ με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα το οποίο προκαλούσε με το βαθύ του ντεκολτέ ...Διαβάστε παρακάτω...

Την ώρα που έφτασε μπροστά στις συμπαίκτριες της για να την κρίνουν μια κοπέλα πέταξε την εξής ατάκα : « Παντρεύεσαι ή είσαι συμπαικτριών στριπτιτζού;» με την Αλεξάνδρα να την κοιτάει έκπληκτη απαντώντας της έντονα ''φυσικά και θα πάω ντυμένη έτσι πριν το γάμο μου και μάλιστα το συγκεκριμένο φόρεμα μου το έχει αγοράσει ο άντρας μου και του αρέσει πάρα πολύ και φυσικά με αφήνει να το φοράω όποτε θέλω» ,είπε χαρακτηριστικά με τη συμπαίκτρια της να ανταποκρίνεται με ένα «Α! »με το κλασικό ύφος...Δείτε παρακάτω το βίντεο :

 

Share