\"Σήκωσε το φρύδι της και...\": Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει πρώτη φορά, το περιστατικό που έκανε την Μενεγάκη να ... του τα χώσει!

\
Τον Γιώργο Λιανό γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο η συνεργασία τους τελείωσε άδοξα, μέσα στις αλλαγές που έκανε η παρουσιάστρια για τη νέα σεζόν.

Ο τραγουδιστής, πλέον, παρουσιάζει το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" με μεγάλη επιτυχία και έχει αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στο youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο αποκαλύπτει την στιγμή εκείνη που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να αστράψει και να βροντήξει εναντίον του! Διαβάστε παρακάτω...

Λένε ότι είναι απαιτητική ε τους συνεργάτες και ότι το μάτι της γυαλίζει όταν κάτι δεν πάει όπως θα ήθελε εκείνη! Θυμάσαι κάποια τέτοια στιγμή από τη συνεργασία σας;

"Όλοι έχουμε μια τέτοια στιγμή να θυμόμαστε από την Ελένη. Ακόμα τη θυμάμαι, ενώ είχαμε δώσει τα χέρια να συνεργαστούμε πριν δύο χρόνια και της είπα παράλληλα για δύο ακόμα προτάσεις που προέκυψαν, να σηκώνει το φρύδι και να μου λέει: "Τι είπες; Σκέψου ξανά αυτό που μόλις είπες, δώσαμε χέρια ο λόγος μας είναι συμβόλαιο! Τέλος", είπε έντονα!"

Δείτε: Δείτε για πρώτη φορά την μικρή Μαρίνα! Ποζάρει στην αγκαλιά του Ματέο και είναι ίδια η Ελένη Μενεγάκη!


Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 11/10 μόνο με 1.5€