Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γκέντζογλου μετά τις φήμες χωρισμού! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γκέντζογλου μετά τις φήμες χωρισμού! Αποκλειστικές φωτογραφίες...
Από τον Γιώργο Μιχαλόπουλο / Φωτογραφίες: Γιώργος Κουκούλης

«Αγάπη χωρίς πείσματα δεν έχει νοστιμάδα», λέει η λαϊκή ρήση και φαίνεται να έχει απόλυτη εφαρμογή στη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου που όπως αποκάλυψε το Youweekly.gr, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα που έμειναν χωριστά τον περασμένο Ιούλιο, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους για χάρη κυρίως του γιου τους, Βασίλη. Διαβάστε παρακάτω...

Του τρίχρονου μπόμπιρα και απόλυτου πρωταγωνιστή –μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό του Μπάμπη– της ζωής τους και με τον οποίο το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε ανέμελο τη βόλτα του μια ανάσα από το σπίτι της λαμπερής τραγουδίστριας.



Δείτε ακόμη: Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Ένα μωρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Πιασμένοι χέρι-χέρι και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα το ζευγάρι έκανε window shopping στα εμπορικά καταστήματα, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, όπου μεταξύ άλλων ανανέωσαν και τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα του πρίγκιπά τους, που όσο μεγαλώνει ομορφαίνει περισσότερο και τους παίρνει τα μυαλά.



«Η ζωή δεν μπορεί να είναι πάντα μια ευθεία, αλλά ό,τι και να συμβαίνει όταν είσαι γονιός οφείλεις να είσαι καλά και να το αποδεικνύεις για χάρη των παιδιών σου. Τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή», παραδέχεται η πανέμορφη τραγουδίστρια, που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη street εμφάνισή της δείχνοντας πιο λαμπερή από ποτέ αν και εντελώς άβαφη.