Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Την "πρόδωσε" το ανοιχτό μικρόφωνο! Αδιανόητο σχόλιο της Φαίης Σκορδά για συνεργάτη της! (Bίντεο)

Την
News 12.10.2017 11:16

Η Φαίη Σκορδά λάμβανε επανειλημμένες κλήσεις από το πρωί στο κινητό της, γεγονός που την τρόμαξε: "Παιδιά, από το πρωί με παίρνουν από τις Μαλδίβες!" είπε, και ο Κώστας Τσουρός έσπευσε να την προειδοποιήσει:

"Είναι απάτη παιδιά, έχει ανακοινωθεί και από την αστυνομία να προσέχουμε γιατί είναι απάτη, πρέπει να προσέχουμε! Και γραπτά μηνύματα να αποφεύγουμε!" Η εμμονή του Θέμη Γεωργαντά να ρίχνει το θέμα στην πλάκα, εξαγρίωσε την παρουσιάστρια, η οποία έκανε το σταυρό της on air. διαβάστε παρακάτω...

"Είναι σοβαρό σου λέμε!" είπε η Φαίη αγανακτισμένη και πάσαρε διαφημίσεις. Κάπου εκεί έγινε το... κακό! Το μικρόφωνο παρέμενε ανοιχτό, και ακούσαμε τη Φαίη να αναρωτιέται μεγαλόφωνα: "Είναι ζώο;", καταλαβαίνοντας όλοι σε ποιον απευθυνόταν! Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:Nomads: Η απαράδεκτη κίνηση του Αλεξάνδρου στον Μαυρίδη που δεν πρόσεξε κανείς! Η κρυφή «κόντρα» των δύο αντρών στο παιχνίδι! (βίντεο)

Αμέσως μετά, η Φαίη επετίμησε εκ νέου τον συνεργάτη της, με αφορμή σχόλιό του για το σεισμό και για το τι τους είχε πει η ίδια το πρωί, λέγοντάς του ότι δεν χρειαζόταν να ειπωθεί στον αέρα, σημειώνοντας: "Αλλά ούτε μια σοβαρή συζήτηση δεν μπορώ να κάνω μαζί σου!" Μπορείτε να δείτε τον έκδηλο εκνευρισμό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Share