Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads: Απίστευτη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Ποιος παίκτης αποχωρεί; (βίντεο)

Nomads: Απίστευτη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Ποιος παίκτης αποχωρεί; (βίντεο)
News 13.10.2017 11:01

Στο Πρωινό παρουσιάστηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό, συγκλονιστικό επεισόδιο του Nomads.

Σε αυτό βλέπουμε την ομάδα της Φωτιάς να εξακολουθεί να περνά δύσκολα στην παραλία, με τη Μαντώ Γαστεράτου μάλιστα να κινδυνεύει από πνιγμό, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Η Χριστίνα Κολέτσα θα αναφερθεί αναλυτικά στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης!

Nomads: «Έφαγε σφαλιάρα!» Άγριο κράξιμο στο Πρωινό στον Γιώργο Μαυρίδη! «Καρφιά» και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! (βίντεο)

Αναφορικά με το ποιος θα αποχωρήσει από το show; Εκεί τα πράγματα αναμένεται να είναι δραματικά, καθώς η διαφορά θα κριθεί στον πόντο, και το αγώνισμα αποχώρησης θα προκαλέσει καρδιακά!

"Θα δούμε ότι κλαίγονται λίγο για τις συνθήκες!" είπε η Φαίη Σκορδά όλο νόημα. "Η Ζούγκλα δεν κλαιγόταν τόσο!" Αναφορικά με το ποιος θα είναι εκείνος που θα σωθεί από το κοινό, η Φαίη δεν θεωρεί πιθανό να είναι ο Φώτης η επιλογή του κοινού, ενώ η Κλεοπάτρα ανέφερε ότι η Νατάσα ξενίζει πολύ κόσμο.

"Πάντως πιστεύω ότι μία από τις δύο γυναίκες θα σώσει ο κόσμος! Είναι ωραίο που βλέπεις τον Φώτη να τους πιέζει! Γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει τι το τόσο κακό έχει κάνει ο Φώτης και θέλουν σώνει και καλά να τον βγάλουν έξω!" κατέληξε. "Ανατροπή ίσως υπάρξει!" ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε τι θα γίνει στο βίντεο που ακολουθεί:

Αδιανόητο comeback στην ελληνική τηλεόραση! Μετά από 5 χρόνια αποχής επιστρέφει ο…

Share