Ραμόνα: Η «επαναστάτρια» του My Style Rocks μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη στα 25 της χρόνια!

Ραμόνα: Η «επαναστάτρια» του My Style Rocks μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη στα 25 της χρόνια!

Η Ραμόνα Βλαντή έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του My Style Rocks, όχι τόσο με το στυλ της, όσο με τις «φαρμακερές» αντιδράσεις της και είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ.


Σε συνέντευξή της, στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, η 33χρονη μιλά, μεταξύ άλλων, για τον ερχομό της στην Ελλάδα, σε ηλικία 20 ετών. «Σπούδασα νομική στη Ρουμανία και ήθελα να κάνω transfer στην Ελλάδα, αλλά έπρεπε να δώσω εξετάσεις και να μάθω τη γλώσσα, οπότε αποφάσισα να κάνω κάτι στα αγγλικά. Τελικά, πήγα στο New York College και σπούδασα Business Communication στην Ελλάδα. Ήρθα στα 20 μου και έμεινα για πάντα», αναφέρει.

Οι σπουδές πήγαν σε δεύτερη μοίρα λόγω… του έρωτα, καθώς, όπως λέει, «στο τελευταίο έτος έπρεπε να πάω για μεταπτυχιακό στην Αμερική, αλλά γνώρισα τον σύζυγο μέσω μιας φίλης μου και ο Θεός γέλασε με τα πλάνα μου. Στην πορεία έκανα πολύ modeling στην Ελλάδα, ενώ εργάστηκα στο τμήμα marketing της εταιρείας του πρώην άντρα μου που έχει σχέση με συστήματα ασφαλείας». Διαβάστε παρακάτω...

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποια κούκλα Ελληνίδα ηθοποιός είναι το… «τέρας» της φωτογραφίας!

Στα 25 της η Ραμόνα έμεινε πρώτη φορά έγκυος. «Ήταν φανταστικά και το χάρηκα πολύ, αλλά όντως ήταν δύσκολο γιατί ήμουν πολύ μωρό. Όμως χαίρομαι γιατί ωρίμασα γρήγορα και ασχολήθηκα πολύ με τα παιδιά μου. Είναι σε ένα στάδιο που παίρνω συγχαρητήρια από παντού, από δασκάλες φίλες. Έχουν τρόπους και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό», επισημαίνει.

peoplegreece.com