Η Ανθή Βούλγαρη μιλάει ανοιχτά και αποκαλύπτει: \"Δεν θα επιστρέψω στην τηλεόραση να δεν...\"

Η Ανθή Βούλγαρη μιλάει ανοιχτά και αποκαλύπτει: \
Λίγες μέρες μετά το χειρουργείου που υποβλήθηκε η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την περιπέτεια που πέρασε αλλά και τι μαθήματα πήρε από αυτή.

Μας παρουσιάζει τη "νέα Ανθή" και μας αποκαλύπτει με τι θα ήθελε να ασχοληθεί από εδώ και στο εξής, αλλά και το αν επιστρέφει στην τηλεόραση και στην εφημερίδα μετά από όσα έχουν ειπωθεί. Διαβάστε παρακάτω...

"Η αγάπη που έλαβα όλο αυτό το διάστημα από τον κόσμο, από άγνωστο κόσμο που με γνώριζε απλώς ως δημοσιογράφο, ήταν κάτι το οποίο με συγκλόνισε. Το σπίτι μου γέμισε λουλούδια, εικόνες, λάδια, σταυρουδάκια, μηνύματα συμπαράστασης, γράμματα και ευχές, και αυτό ήταν για εμένα ένα θαύμα διότι δεν περίμενα να υπάρχει τόση καλοσύνη. Κάνουμε ένα άγριο επάγγελμα με τρομερό ανταγωνισμό και ψίχουλα αληθινής αγάπης. Άργησα, αλλά το κατάλαβα. Άνθρωποι που περίμενα ότι θα με έπαιρναν σίγουρα ένα τηλέφωνο δεν με πήρανε ποτέ. Κολλητές δεν μου έστειλαν ούτε ένα "περαστικά", συνάδερφοι ούτε ένα μήνυμα συμπαράστασης. Δεν πειράζει. Ας είναι καλά. Ο απλός κόσμος, ο άγνωστος κόσμος, με γέμισε με τόση αγάπη που μου φτάνει για πάντα!"

Δείτε ακόμη: Αποσύρθηκε η μήνυση της μητέρας του Παντελίδη κατά της Αρναούτη – Κυριάκου! Η δημόσια προειδοποίηση της Μίνας και η αγωγή!

Η Ανθή ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι της και κάνει τον δικό της απολογισμό. Θα γυρίσει τελικά στην τηλεόραση ξανά όπως λέγεται; Η ίδια απαντά στο Πρώτο Θέμα και αποκαλύπτει: "Ακούγεται αστείο αυτό που θα πω αλλά σήμερα αισθάνομαι σαν μαζί με τον όγκο να μου αφαίρεσαν και τη νοοτροπία που είχα απέναντι σε κάποια πράγματα και κυρίως στα επαγγελματικά. Η δουλειά μου λείπει, αλλά πλέον θέλω να επιστρέψω κάτω από άλλες βάσεις και με άλλες προϋποθέσεις. Δεν θέλω να σπαταλλάω τον χρόνο μου για να λέω απλώς ότι δουλεύω. Μέσα από τη δουλειά μου θέλω να προσφέρω πληροφορίες και κατ'επέκταση βοήθεια στον κόσμο. Το καλύτερο μου θα ήταν να κάνω μια εκπομπή με θέματα υγείας, να μιλάω με νέους επιστήμονες, να μαθαίνω στον κόσμο ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατο. Αν αυτά που θέλω δεν τα πάρω δεν θα επιστρέψω ούτε στην τηλεόραση, ούτε στην εφημερίδα. Βιοποριστικά δεν με παίρνει, δεν έχω φραγκάτους γονείς, αλλά αν δω ότι η δημοσιογράφια που μου προτείνεται δεν με κάνει ευτυχισμένη θα επιλέξω να κάνω κάτι άλλο! Όλο αυτό που πέρασα δεν έγινε τυχαία!", είπε χαρακτηριστικά!