\"Με τον Παντελίδη...\" Η Ράνια Κωστάκη σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά και μιλάει για την σχέση της με τον τραγουδιστή! Όλα όσα αποκάλυψε (βίντεο)

\
Η Ράνια Κωστάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η ραδιοφωνική παραγωγός αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή της, και μιλά για τις σχέσεις της, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

"Είχα αντιμετωπίσει διάφορα θέματα με την υγεία μου γυναικολογικά, αλλά όλα είναι αντιμετωπίσιμα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό! Διαβάστε παρακάτω...

Δεν ήμασταν ζευγάρι με τον Παντελή! Υπήρξε διάστημα που κάναμε πολύ [παρέα και ήμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Αλλά αν συνεχίσεις να μου μιλάς, θα σου πω να κλείσεις την κάμερα, γιατί επηρεάζει την ψυχολογία μου!

Ναταλία Λιονάκη: Το σημαντικό ιεραποστολικό έργο και η νέα της ζωή στην Αφρική! (βίντεο)

Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο ήμουνα σε σχέση και δεν το κρύψαμε ποτέ, είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον οποίο ήμασταν 4,5-5 χρόνια μαζί, είναι οικογένεια! Γάμο θα έκανα μόνο αν ήταν παραδοσιακά, με κλαρίνα, χορούς και γλέντι! Ή να γίνει πολύ ξαφνικά, να μην είναι οργανωμένα! Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα, έχω ήδη μπει στη διαδικασία να δω τι συμβαίνει με την υιοθεσία, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να υιοθετήσω παιδάκια, δεν θα είχα απολύτως κανένα θέμα, λόγω και των θεμάτων που έχω!" κατέληξε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι της στην Πολωνία! Άβαφη και «ξεμαλλιασμένη»!

Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί: