Nomads: Άγριο κράξιμο στη Νατάσα Καλογρίδη στο Πρωινό! Η δημόσια υποστήριξη της Σκορδά στην πλατανιώτη! (βίντεο)

Nomads: Άγριο κράξιμο στη Νατάσα Καλογρίδη στο Πρωινό! Η δημόσια υποστήριξη της Σκορδά στην πλατανιώτη! (βίντεο)
Στο Πρωινό σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο Nomads. Η αποχώρηση του Φώτη Φιλιππόπουλου από το ριάλιτι, και η νίκη της Νατάσας Καλογρίδη, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

"Κι εγώ που δεν ψηφίζω, την Πλατανιώτη θα ψήφιζα! Γιατί ήταν πολύ καλή στο αγώνισμα, μίλησε ωραία! Χαμός έγινε! Μου ξένισε ότι χαιρόντουσαν οι υπόλοιποι των πράσινων που έφυγε ο Φώτης! Τα σχόλια έχουν να κάνουν με το πώς καθόταν η Καλογρίδη, ότι στηρίχτηκε στον τοίχο, και στα τουβλάκια μετά, και ότι έκανε παρατήρηση στον Φώτη και όχι στην Καλογρίδη! Αλλά μου έμεινε η Πλατανιώτη, πόσο δύσκολο άθλημα κάνει! Η Καλογρίδη δεν το περίμενε ότι δεν θα τη σώσει το κοινό!" είπε η Φαίη Σκορδά, "αδειάζοντας" ουσιαστικά τη Νατάσα Καλογρίδη. Διαβάστε παρακάτω....

"Καλογρίδη, πτέρυγα τρία, σουίτα 15, να περάσουν οι άνθρωποι με τα άσπρα να την πάρουν!" συμπλήρωσε ο Θέμης, ενώ η εκπομπή αναφέρθηκε στα σχόλια που ξεσηκώθηκαν για το παιχνίδι της Νατάσας Καλογρίδη στο παιχνίδι με τον Da Vinci. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μάλιστα, πρόκειται να απαντήσει στα σχετικά σχόλια, αύριο στο Πρωινό, ενώ έδωσε και την απάντησή του στο γιατί προχώρησαν γρήγορα στο δεύτερο παιχνίδι, λέγοντας ότι οι παίκτες δεν θα μπορούσαν να βρουν στόχο, και θα έμεναν εκεί για πάντα!

«My Style Rocks»: Πρόσωπα – έκπληξη στην κριτική επιτροπή! Οι φωτογραφίες που τους «μαρτύρησαν»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: