H Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο!

H Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο!
Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας και παιδιά η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Για πρώτη φορά, η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της στην Real Life μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο. διαβάστε παρακάτω...



Σταμάτησαν τα γυρίσματα του Nomads! H ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Τι συνέβη;

“Όχι, δεν ισχύει αυτό, δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Χρήστο”! Όσον αφορά για ποιον λόγο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τις διαδικασίες για να βγει το διαζύγιο αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι: “Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί δεν έχει προκύψει η ανάγκη να πάρουμε. Άλλωστε αυτό είναι μια τυπική διαδικασία. Αν προκύψει ανάγκη σε κάποιον από τους δύο, θα κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες”.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν είναι έτοιμη να βάλει κάποιον νέο άνθρωπο στην ζωή της λέγοντας ότι: “Δεν ήταν στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω την προσωπική μου ζωή και να βρω σύντροφο. Με ενδιαφέρει να βρω τον εαυτό μου, να τα βρω με το “εγώ” μου”. Άλλωστε, ο πρωταρχικός ρόλος της ηθοποιού είναι εκείνος της μητέρας, καθώς οι δύο γιοι της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της. “Ο ρόλος της μητέρας είναι υπέροχος”.