Νοmads: Η Καλογρίδη και ο... \"εθισμός\" στις πετσέτες! Το βίντεο σε πανάκριβο ξενοδοχείο με τον νεότερο σύντροφό της

Νοmads: Η Καλογρίδη και ο... \
Η Νατάσα Καλογρίδη φρόντισε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας ημέρα συμμετοχής της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

Όταν, δε, η ομάδα της Ζούγκλας στην οποία και ανήκει κέρδισε το αγώνισμα της επικράτειας και έμεινε για μια εβδομάδα στην βίλα με το τζακούζι και το απερίοριστο φαγητό η Νατάσα Καλογρίδη έγινε viral στο διαδίκτυο για το ότι κυκλοφορούσε συνέχεια με την πετσέτα και φυσικά το twitter δεν το άφησε ασχολίαστο (δείτε εδώ). Ωστόσο, το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πως ο "εθισμός" της Νατάσας με τις πετσέτες δεν ήρθε τώρα αλλά... υπάρχει και από το παρελθόν και επειδή πάντα μιλάμε με ντοκουμέντα και στοιχεία το παρακάτω βίντεο είναι ένας αδιάψευστος μάρτυρας. διαβάστε παρακάτω...

Η Νατάσα Καλογρίδη λίγο πριν βρεθεί στις Φιλιππίνες και στο Nomads πήγε σε ένα ξενοδοχείο με τον κατά πολλά χρόνια νεότερο σύντροφό της (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες) και ο ίδιος την είχε τραβήξει με το κινητό του να αλείφεται με κρέμες φορώντας μια λευκή πετσέτα. Έτσι ακριβώς όπως και στο Nomads.

Έπαθε «εγκεφαλικό» η Ελένη Μενεγάκη! Δεν φαντάζεστε ποια εγκυμοσύνη πασίγνωστης Ελληνίδας «πρόδωσε» κατά λάθος στον αέρα! (βίντεο)

Μάλιστα, παραλίγο με τις κινήσεις της να δούμε και κάτι που δεν έπρεπε! Αλλά τα λόγια είναι περιττά. Δείτε το βίντεο παρακάτω και τα σχόλια δικά σας:



TO PIROUNi & OI XRHSEIS TOY #goingout #hair #hairbrushes #ways #clever @royalmarminbay