Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλά ανοιχτά για την ερωτική του ζωή! Η οικονομική καταστροφή και τα αντικαταθλιπτικά! (βίντεο)

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλά ανοιχτά για την ερωτική του ζωή! Η οικονομική καταστροφή και τα αντικαταθλιπτικά! (βίντεο)

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος.


Ο διάσημος σχεδιαστής άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής και δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια, όπως άλλωστε το συνηθίζει, για όλους και για όλα.

"Έχω δύο κρεβατοκάμαρες, μια για το χειμώνα και μία για το καλοκαίρι. Όλοι οι βασιλείς έχουν θερινά και χειμερινά ανάκτορα. Εγώ μια σουίτα ήθελα μόνο, και χώρο για τα ρούχα μου. Διαβάστε παρακάτω...

Με άλλον είμαι, άλλον θέλω, με άλλον κάνω σεξ, τους θέλω όλους, ο έρωτας για μένα έχει μια ποικιλία στο κεφάλι μου διαβολική. Όταν κάνω συνέχεια σεξ, πολύ συχνά, το θέλω συνέχεια, αλλά έχω μείνει και χωρίς σεξ για έξι μήνες, είμαι τρομερά αντιφατικός άνθρωπος.

Το μήνυμα της Ελένης Τσολάκη ένα μήνα μετά τον γάμο της και η τρυφερή ανάρτηση για τον Παύλο Πετρουλάκη!

Πριν 17 χρόνια είχα βρεθεί σε μία κατάσταση που δεν είχα μία, εγκατέλειψα τη δουλειά μου, και τα ξαναέχτισα όλα. Μου έφαγαν τα χρήματα, είχα πολύ κακούς συνέταιρος, δεν ξέρω να κρατάω κακία.

Τα σχόλια της Σκορδά για το trailer του Λιάγκα και το απίστευτο «καρφί» της παρουσιάστριας! (βίντεο)

Πολλές φορές έχασα την ισορροπία μου, έχω πάρει αντικαταθλιπτικά μπόλικα!" είπε ο σχεδιαστής και το πρωινό σχολίασε πόσο ακομπλεξάριστος είναι, ενώ η Φαίη δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης "κόπηκαν", ειδικά εκεί που μιλούσε για άλλους. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: