Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έγκυος η γυναίκα του Στέφανου Κωνσταντινίδη! Η βόλτα στην παραλία και η φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Έγκυος η γυναίκα του Στέφανου Κωνσταντινίδη! Η βόλτα στην παραλία και η φουσκωμένη της κοιλίτσα!
News 17.10.2017 18:16
Follow us on Google News

Tην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους ζουν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η σύζυγός του Μαρία Δήμου. Μετά από ενάμιση χρόνο γάμου και ένα παιδί, τη 18 μηνών Κάλλια, το ζευγάρι ετοιμάζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά του.

Τον Μάρτιο περιμένουν και τον Κωνσταντινίδη τζούνιορ, τον γιο δηλαδή, μιας και η Μαρία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr συνέλαβε κατ’ αποκλειστικότητα το ζευγάρι στην παραλία Παλαιού Φαλήρου με το σκυλάκι τους, τη Τζούλη, το οποίο είχε κάνει δώρο ο Στέφανος στη Μαρία στη γιορτή της τον Δεκαπενταύγουστο, κατά τον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους. Το ζευγάρι έβγαλε το σκυλάκι του βόλτα στην παραλία κι έτσι ξέκλεψαν λίγο χρόνο οι δυο τους.Ο Στέφανος, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, είναι ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός μαζί της. Κι αυτό γιατί όταν η Μαρία κουράστηκε κάθισαν να ξαποστάσουν σε ένα παγκάκι, ενώ όταν την έπιασε λιγούρα εκείνος πήγε να της πάρει καλαμπόκι από έναν πλανόδιο πωλητή.
Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€, Τετάρτη 18/10...

 

Share