Nomads: \'Αγριο κράξιμο του Πρωινού στην Αποστολία Ζώη! Η εκνευριστική συμπεριφορά της παίκτριας! (βίντεο)

Nomads: \'Αγριο κράξιμο του Πρωινού στην Αποστολία Ζώη! Η εκνευριστική συμπεριφορά της παίκτριας! (βίντεο)
Στο Πρωινό σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Η κλίκα των Διασήμων εναντίον του Μαυρίδη αποτέλεσε, όπως αναμενόταν, το κεντρικό θέμα συζήτησης.

"Πόλεμος νεύρων με τα αγωνίσματα στην κυριολεξία. Οι Ωκεανοί σάρωσαν, το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους! Και η Καλογρίδη εξαιρετική! Ανέβηκε για ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο!" είπε ο Θέμης Γεωργαντάς ειρωνικά. "Ήταν επειδή ήταν ατομικά, για αυτό! Ο Πίντζης πώς τα πήγε;" αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω...

"Εγώ αν ήμουν σε ένα από αυτά. που το καλοκαίρι θα είμαστε, γιατί μην τυχόν και μου μιλήσει κανένας από πίσω! Υποτίθεται ότι τους ενθάρρυναν και τους έδιναν οδηγίες! Η Αποστολία τους αποσυντόνιζε! Είναι ηγετική, κάνει πολύ focus!" είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Ακυρώνει την μετακόμιση η Φαίη Σκορδά και αφιερώνεται στους γιους της: «Μπορεί να περιμένει…» – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

"Είναι σαν τις γυναίκες στο κρεβάτι, μύρι μύρι!" είπε η Σοφία, και η Κλεοπάτρα συνέχισε: "Έχει και θράσος! Είπε στον Αλεξάνδρου ότι τον αποσυντονίζει! Είναι εκνευριστική!"

"Σκυλί μαύρο είναι η Αποστολία, το παλεύει πολύ!" είπε από πλευράς του ο Κώστας Τσουρός. Δείτε τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί: