Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Είχε στα χέρια της τη λίστα Λαγκάρντ!" Απίστευτη αποκάλυψη από τον πατέρα της 30χρονης που δολοφονήθηκε σε νεκροταφείο! Προσχεδιασμένη η δολοφονία! (βίντεο)

News 19.10.2017 09:48

Ο πατέρας της 30χρονης, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β'Νεκροταφείο, ξέσπασε ενώπιον των τηλεοπτικών σταθμών, υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία του παιδιού του, ήταν προμελετημένη.

"Είχε στα χέρια της τη λίστα Λαγκάρντ και 5-6 ακόμη λίστες! Το ίδιο το παιδί μου το είχε πει! Είχε τη λίστα Λαγκάρντ, που είναι όλα τα λαμόγια μέσα, που ληστέψανε τον ελληνικό λαό, και μου φάγανε το παιδί εμένα!" είπε εξοργισμένος ο πατέρας της, δίνοντας άλλη διάσταση στη δολοφονία της. Διαβάστε παρακάτω...

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα σκοτώσω τον φονιά!» , φώναζε ο πατέρας έξω από το νεκροτομείο ο οποίος δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει εκδίκηση γι'αυτό που έγινε! (Δείτε εδώ το απόσπασμα)


«Το κορίτσι εργαζόταν στο ΣΔΟΕ! Να βγει τώρα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια του το παιδί! Πήγαινε τακτικά στο Νεκροταφείο, γιατί είχε φύγει ένας φίλος της. Μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο να σκοτώσουνε το κορίτσι! Και πισώπλατα κιόλας, έτσι θα τις φάει από μένα! Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει το παιδί! Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου, ότι θα τον σκοτώσω! Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει! και μέσα στη φυλακή, θα μπω και θα τον σκοτώσω! Κι ας έρθει το κράτος να με πιάσει!»

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κοπέλας αλλά και την τελευταία ανατριχιαστική της ανάρτηση ... Πατήστε ΕΔΩ¨.

Δείτε το ξέσπασμά του στο βίντεο που ακολουθεί:

Share