Σκάνδαλο μεγατόνων στο My Style Rocks! Ποιες παίκτριες είναι κολλητές εδώ και χρόνια και το κρύβουν; (βίντεο)

Σκάνδαλο μεγατόνων στο My Style Rocks! Ποιες παίκτριες είναι κολλητές εδώ και χρόνια και το κρύβουν; (βίντεο)
To νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, My style rocks, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τους καυγάδες και τα αναπάντεχα ευτράπελά του.

Το Youweekly.gr που είναι πάντα μέσα σε όλα, σας έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πολλά και διάφορα για την προσωπική ζωή των γυναικών που συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι (δείτε εδώ). Αυτή την φορά λοιπόν έχει να σας αποκαλύψει και κάτι ακόμη, που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα για δυο συγκεκριμένες παίκτριες. διαβάστε παρακάτω...

Στον τηλεοπτικό αέρα μπορεί να είναι όλο εντάσεις και αψιμαχίες, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, στον λαμπερό κόσμο του My Style Rocks.

Αποκλειστικό! Με πόσα λεφτά στην τσέπη έφυγε ο Φώτης Φιλιππόπουλος από το Nomads;

Ο λόγος για την πολυσυζητημένη Ραμόνα Βλαντή, αλλά και την Τζώρτζια Βαϊνά, οι οποίες ανταγωνίζονται καθημερινά μέχρι τελικής πτώσεως, όντας φαινομενικά άγνωστες μεταξύ τους. Κι όμως...

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλημ, οι δύο παίκτριες όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά είναι και κολλητές! Στην εκπομπή μάλιστα παρουσιάστηκαν κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν στο Instagram, μία εκ των οποίων από την Πρωτοχρονιά του 2015, όπου η Ραμόνα χαρακτηρίζει την Τζώρτζια "το άλλο της μισό"! Κορίτσια, σας πιάσανε στα πράσα ή κάνουμε λάθος; Τα συμπεράσματα, δικά σας... Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί: