Εκτός εαυτού η Σοφία Παυλίδου με την ερώτηση της Τσιμτσιλή για το χωρισμό με τον Φερεντίνο! \"Πάγωσε\" η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Εκτός εαυτού η Σοφία Παυλίδου με την ερώτηση της Τσιμτσιλή για το χωρισμό με τον Φερεντίνο! \
Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη σχέση τους τώρα, αλλά και για την αποκαλυπτική φωτογράφιση που έκανε για γνωστό περιοδικό.

"Δεν διαπιστώνεις έτσι απλά ότι ο σύντροφός σου έχει παράλληλη σχέση. Μάλλον και εσένα δεν σε ενδιαφέρει, και είσαι αλλού. Τα αγόρια μου δεν τα παρακολουθώ, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, διαβάζουν και πέφτουν στο κρεβάτι στις 11, είναι πολύ καλά παιδιά. Τα όρια υπήρχαν πάντα, και υπάρχουν ακόμα, δεν νομίζω ότι είμαι πολύ αυστηρή. διαβάστε παρακάτω...

Άνευ προηγουμένου κράξιμο στη Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό! Τα δάκρυά της που προκάλεσαν πανικό! (βίντεο)

Έτσι όπως το ρωτάς, όλα σου φαίνονται δύσκολα και βουνό, αλλά σιγά σιγά όλα μπαίνουν στη θέση τους!' είπε, αναφερόμενη στο χωρισμό της με τον παρουσιαστή, ενώ όταν η Σταματίνα της ανέφερε ότι στη συνέντευξή της μαζί του κατάλαβε ότι αφήνει ανοιχτό ένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η ηθοποιός την αποστόμωσε λέγοντας:

"Αυτό το κατάλαβες εσύ! Θες να πούμε tips για ανακύκλωση; Εντάξει, τα έχουμε συζητήσει αυτά, τα έχουμε πει πολλές φορές, μην γίνουμε κουραστικοί! Δεν με απασχολεί σε αυτή τη φάση της ζωής μου να βρω κάτι καινούργιο. Αν είσαι κλειστός και με κεραίες κλειστές, δεν έρχεται. Επειδή ούτως η άλλως είχα μια μακροχρόνια σχέση, δεν είναι στις προτεραιότητές μου!" είπε η ηθοποιός κατηγορηματικά. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Nomads: Το Πρωινό ξέσκισε την κλίκα των Διασήμων! Άγριο κράξιμο σε Αποστολία Ζώη! (βίντεο)