Ποια Τζολί; Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! (Photo)

Ποια Τζολί; Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! (Photo)
Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή λέγεται ότι «γράφει» ο Brad Pitt, περίπου ένα χρόνο μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie και, μάλιστα, με 21χρονη ηθοποιό που έχει συνεργαστεί με την πρώην σύζυγό του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του In Touch, ο ηθοποιός βγαίνει με την Ella Purnell, την Βρετανίδα συνάδελφό του που έπαιξε τον ρόλο της Angelina στην ταινία Maleficent, το 2014, στις σκηνές που η κινηματογραφική μάγισσα εμφανιζόταν σε μικρή ηλικία. διαβάστε παρακάτω...

Η γνωριμία του Brad με την κατά 32 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό έγινε το 2016, στα γυρίσματα της ταινίας Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, όπου εκείνη υποδύθηκε την Emma και άρχισαν να βγαίνουν τους τελευταίους μήνες.

Nomads: Τα κλάματα της Όλγας Πηλιάκη, η οικειοθελής αποχώρηση παίκτη και η αλλαγή στο παιχνίδι που φέρνει τα πάνω κάτω! (Βίντεο)

Όπως γράφει το peoplegreece.com, μέχρι στιγμής, ουδείς από τους δύο έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα. Ωστόσο, μιλώντας στην εφημερίδα Mirror, φίλος της Ella ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όσα γράφτηκαν και χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «κατασκευασμένο»!