Άγριο κράξιμο της Βασιλικής Αγιαννοπούλου στον Κωνσταντίνο Βασάλο on camera! «Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στη Ντορέττα»;(βίντεο)

Άγριο κράξιμο της Βασιλικής Αγιαννοπούλου στον Κωνσταντίνο Βασάλο on camera! «Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στη Ντορέττα»;(βίντεο)
Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί στην καριέρα της στις σειρές του Νίκου Φώσκολου, αλλά και στην παρουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή "Εδώ".

"Ήταν αργά το βράδυ, χτυπά το τηλέφωνο, καλησπέρα, είμαι ο Νίκος Φώσκολος. Βρεθήκαμε, και μου λέει με το που εμφανίστηκα ότι έκανα λάθος που πήγα με παντελόνι. Με είχε όλη την ώρα προφίλ, είχε κόλλημα με τη μύτη μου. Με ρώτησε αν θέλω να γράψει κάτι πάνω μου, και έτσι ξεκίνησαν όλα!" είπε. Διαβάστε παρακάτω...

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις διαστάσεις που πήρε η σχέση της με τον πρώην παίκτη του Survivor:

Ήταν μια πάρα πολύ σκληρή περίοδος για μένα, χρεώθηκα πράγματα που δεν υπήρχε λόγος να χρεωθώ, έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στη Ντορέττα, και φυσικά δεν αναφέρομαι στον Μηλιόγλου, είναι η άποψή μου, είμαι τηλεθεάτρια, άνθρωπος σε ελεύθερη χώρα, και μπορώ να έχω άποψη για ό,τι θέλω. Ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, αλλά αυτό είναι όμως! Είναι οφθαλμοφανές ότι είναι ένα πολύ ωραίο παιδεία. Αυτό, τελεία! Άλλο!" κατέληξε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε στεγνά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Το τηλεφώνημα που της έκανε μετά την είδηση χωρισμού και η αποκάλυψη που έκανε για την σύντροφό του!

Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί: