My Style Rocks: Ο πραγματικός λόγος που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι! Αποκάλυψη...

My Style Rocks: Ο πραγματικός λόγος που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι! Αποκάλυψη...
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε ξεκινήσει να απασχολεί τα Μέσα πολύ πριν πάει στο My style rocks!

Η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή και μίλησε για το αν θα την ενδιέφερε να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω...

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. Θεωρώ πως στο συγκεκριμένο concept ταίριαζα κιόλας. Ασχολούμαι με τα ρούχα, έχω μάλιστα και το δικό μου e-shop, οπότε είχα μια καλή επαφή με το αντικείμενο. Κούμπωνα στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δείξω και να αναδείξω κάποια πτυχές της προσωπικότητάς μου. Έχω ξανακάνει τηλεόραση. Ήμουν στο "Πρωινό" με τη Φαιή Σκορδά ως μοντέλο, ενώ έχω κάνει και κάποια διαφημιστικά στο παρελθόν» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

Έμπλεξε με την αστυνομία η Ελιάνα Χρυσικοπούλου! Η αποκάλυψή της στον αέρα της «Ελένης»! (βίντεο)

«Είμαι από την Τρίπολη. Εκεί μεγάλωσα. Τι ήθελα να γίνω μικρή; Ήθελα να σπουδάσω και να έχω ένα καλό πτυχίο, δεν είχα κάτι ως στάνταρντ στο μυαλό μου. Η τηλεόραση μου άρεσε ανέκαθεν. Παρακολουθούσα εκπομπές, με γοήτευε η παρουσίαση, λάτρευα την Ελένη Μενεγάκη. Το μόντελινγκ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα να βγαίνω και να είμαι απλώς η ωραία.. Στην Αθήνα ήρθα στα 18 μου για σπουδές. Σπούδασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω. Μου αρέσει η Αθήνα. Προσαρμόστηκα γρήγορα εδώ.

Τρίτο παιδάκι για Κακκαβά – Γκουντάρα! Η ευχή της Ναταλί και η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Έφτιαξα τη ζωή μου, δημιούργησα τον κοινωνικό κύκλο μου, δούλευα και για το χαρτζιλίκι μου σε νυχτερινά μαγαζιά ως υποδοχή. Ξεκίνησα και το μόντελινγκ. Στην πραγματικότητα προέκυψε μέσω της νυχτερινής δουλειάς που είχα. Αργότερα πήγα και σε πρακτορείο. Το ένα έφερε το άλλο.

H επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αγγελική Νικολούλη

Έκανα και διαφημιστικά για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και δούλεψα ως μοντέλο και τώρα πρόσφατα έπαιξα και σε δύο επεισόδια στη σειρά "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" του ΑΝΤ1. Θέλω να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται»