Αποκλειστικό! Ολοταχώς για τον γάμο η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος! Μας αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου!

Αποκλειστικό! Ολοταχώς για τον γάμο η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος! Μας αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου!
Από τον Γιώργο Μιχαλόπουλο / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Εάν πιστέψουμε τις φήμες σε συνδυασμό μάλιστα με τις τελευταίες της δηλώσεις που μιλά ανοιχτά πλέον για τον γάμο της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, η πανέμορφη Λάουρα Νάργες φαίνεται να μετρά αντίστροφα για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα γεγονός που όταν με το καλό συμβεί σίγουρα δεν θα εκπλήξει κανέναν και ιδιαίτερα τους στενούς φίλους του ζευγαριού που ισχυρίζονται ότι ο ένας είναι γεννημένος για τον άλλον. Μάλιστα, η υποψήφια νύφη, όπως όλες οι γυναίκες που βιώνουν μια ανάλογη στιγμή, δεν αφήνει τίποτα στη μοίρα του, προσέχοντας ιδιαίτερα το σώμα της ώστε να αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο το νυφικό των ονείρων της.



Μία μάλιστα από τις αγαπημένες της συνήθειες τελευταία είναι η γυμναστική στο υπαίθριο γυμναστήριο που έχει στήσει ο Δήμος Γλυφάδας στην πλατεία Εσπερίδων, κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια του κόσμου που μόλις την αναγνωρίζει πλησιάζει προς το μέρος της ζητώντας να βγάλουν μία selfie μαζί.

Δείτε ακόμη: Έλλη Κοκκίνου: Έβαλε οριστικό τέλος στον Γιώργο Μπόγρη! Ο κούκλος μελαχρινός που της έχει κλέψει την καρδιά



«Μα δεν είναι υπέροχο; Λατρεύω αυτή την επικοινωνία με τον κόσμο και ιδιαίτερα με τα μικρά παιδιά. Όλοι θέλουν να μάθουν για το “Survivor” και είναι λογικό. Τα κορίτσια ειδικά μου λένε να στείλω χαιρετίσματα στον Ντάνο», αποκαλύπτει στο Youweekly.gr το πανέμορφο κορίτσι που παρακολουθούμε πλέον μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και συγκεκριμένα στα «ενδότερα» του «The Voive», να εμψυχώνει τους παίκτες αλλά και να βρίσκεται δίπλα στους συγγενείς τους όταν εκείνοι διαγωνίζονται.



Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ, κι εμείς έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες! Ότι πιο γλυκό είδαμε σήμερα!

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€