Αποκλειστικό! Ο Κώστας Σόμμερ μιλά για τα λάθη της παραγωγής που έγιναν στο Survival! Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής; (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Ο Κώστας Σόμμερ μιλά για τα λάθη της παραγωγής που έγιναν στο Survival! Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής; (Βίντεο)

Κατ'ευθείαν από την Κουρούτα ήρθε ο Κώστας Σόμμερ και παραχώρησε αμέσως μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Youweekly.gr!


Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και δισταγμό ο παρουσιαστής του Survival Secret απάντησε σε όλα όσα τον ρώτησε ο δημοσιογράφος!

Αρχικά ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία που βιώνει το τελευταίο διάστημα στην Κουρούτα και αποκάλυψε πως του αρέσει πολύ που βρίσκεται εκεί και επειδή ζηλεύει πολλές φορές τις δοκιμασίες που περνούν οι παίκτες, δοκιμάζει κι αυτός μαζί με κάποιους ανθρώπους από την παραγωγή τον στίβο μάχης! Επίσης ανέφερε πως θεωρεί πως είναι ένα κόνσεπτ το οποίο του ταιριάζει αρκετά και τον γεμίζει σαν άνθρωπο! Διαβάστε παρακάτω...

Σε ερώτηση που του έγινε για τη σύγκριση ανάμεσα σε εκείνον και τον Σάκη Τανιμανίδη καθώς και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε με όλη του την ειλικρίνεια: "Δεν έχω μπει στη διαδικασία να συγκρίνω καθώς ο Σάκης είναι ένα παιδί νέο στο χώρο και ο Γρηγόρης είναι ειδήμων σε αυτό που κάνει! Και οι τρεις είμαστε πολύ διαφορετικοί"!

Αποκλειστικό! Ο Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τις κόρες του και την Εύη Αδάμ! (Βίντεο)

Όσον αφορά τα λάθη της παραγωγής που έγιναν στο Survival ο Κώστας απάντησε: "Σαφώς και έγιναν λάθη, σε όλες τις εκπομπές γίνονται, αλλά ευτυχώς τα ξεπεράσαμε πολύ γρήγορα! Είναι ένα κόνσεπτ το οποίο είναι καινούριο και είναι λογικό να γίνουν λάθη", ανέφερε χαρακτηριστικά!

Ακόμη αναφέρθηκε και στις κόντρες και στους "έρωτες" που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Κόντρες λογικό είναι να υπάρχουν, τώρα όσο για τους "έρωτες" θα το χαρακτήριζα πιο πολύ "συμπάθειες", αλλά και αυτό είναι λογικό γιατί όπως σε όλες τις κοινωνίες υπάρχουν αυτά, υπάρχουν και στη δική μας μικρή κοινωνία!

Σχετικά με τον έρωτά του, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο ίδιος είπε πως δεν του αρέσει να βάζει σφραγίδες και αν είναι να τον πάει ο δρόμος προς τα σκαλιά της εκκλησίας θα είναι πολύ ωραίο, όπως το ίδιο δήλωσε και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αφού θεωρεί πως με τον ερχομό ενός παιδιού ολοκληρώνεται η οικογένεια!

Τέλος, σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που γίνονται για κάποια κόνσεπτ, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο! Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: