Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Ο Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τις κόρες του και την Εύη Αδάμ! (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Ο Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τις κόρες του και την Εύη Αδάμ! (Βίντεο)
News 25.10.2017 19:35

Στο χώρο όπου θα εμφανίζεται ο Λάμπης Λιβιεράτος παρευρέθηκε η κάμερα του Youweekly.gr και ο αγαπημένος τραγουδιστής παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ο ίδιος αρχικά μίλησε για τα σχέδια του και τις εμφανίσεις που αναμένεται να κάνει τον φετινό χειμώνα, αλλά δεν δίστασε να μιλήσει και για τις κόρες του!

Η κουβέντα ξεκίνησε λέγοντας πως η κόρη του Δανάη δεν μπορεί να τον παρακολουθεί όταν εμφανίζεται κάπου καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος, οι ώρες που βγαίνει στη σκηνή είναι κάπως "βάρβαρες" για ένα κορίτσι στην ηλικία της! Διαβάστε παρακάτω...

Στη συνέχεια, ανέφερε πως τώρα που η κόρη του ακολουθεί τα βήματα του, προσπαθεί να της δίνει συμβουλές που ίσως της φανούν χρήσιμες και μία από αυτές είναι πως την έχει προτρέψει να μην φοβάται να δοκιμάζει πράγματα και να αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο!

Ο Λάμπης ακόμα δήλωσε πως δεν φοβάται μήπως η κόρη του δεν πετύχει, καθώς όπως είπε και ο ίδιος ο φόβος είναι κακός σύμβουλος και δεν πρέπει να λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας!

Αποκλειστικό! Ο Κώστας Σόμμερ μιλά για τα λάθη της παραγωγής που έγιναν στο Survival! Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής; (Βίντεο)

Σε ερώτηση σχετικά με το αν είναι αυστηρός με τα παιδιά του, ο τραγουδιστής για πρώτη φορά απάντησε πως δεν είναι και όταν προσπαθεί να γίνει, γίνεται αστείος και στο τέλος καταλήγουν όλοι μαζί να γελάνε! Είπε επίσης πως δεν του αρέσει να τους λέει "όχι" καθώς του αρέσει να κάνει πράγματα με τα παιδιά του!

Αντίθετα η πρώην σύζυγός του, Εύη Αδάμ, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της πως είναι λίγο αυστηρή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες, γεγονός το οποίο είναι και πολύ σωστό! Δείτε όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο:

Share