\"Με έχουν φλερτάρει στο Facebook!\" H απίστευτη εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για το ανώνυμο διαδικτυακό φλερτ της! (βίντεο)

\
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της λαμπερής παρουσιάστριας και μίλησε για όλα.

"Όταν βρέθηκα το καλοκαίρι στην Αιθιοπία, αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το έργο, τη Φιλουμένα. Υπήρχε λόγος που πήγα Αιθιοπία. Είναι σαν λουτρό ευτυχίας για έναν ηθοποιό, είναι σπουδαίο έργο. Είπα ότι θέλω να μιλήσω για τη μητρότητα, για κάτι αληθινό, που δεν αφορά τη δυσκολία των καιρών, αλλά έναν ήρωα που αλλάζει τη μοίρα του. Έχω βουλιάξει πολλά χρόνια σε γκρίζες αποχρώσεις, και ήθελα φως!"είπε η ηθοποιός. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Θα πάθετε πλάκα με την εκπληκτική ομοιότητα της Ευγενίας Δημητροπούλου με την αδελφή της! (Photo)



Αμέσως μετά τις διαφημίσεις, η ηθοποιός έπαιξε το παιχνίδι "Έχω-Δεν έχω" με την παρουσιάστρια. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει τσακωθεί σε δημόσια υπηρεσία, ακόμη και επωνύμως.

Έκανε άνω κάτω το πλατό της η Μενεγάκη! Το αντικείμενο που έχασε και η απαίτηση των παιδιών της που αποκάλυψε on air! (βίντεο)

"Είχε χαλάσει το καλοκαίρι το rooter μου, και πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και έκανα καυγά. Μου έλεγε η κόρη μου σε παρακαλώ, κλείσε το, ντρέπομαι. Έχω φτάσει σε σημείο να εξευτελίζομαι!" εξομολογήθηκε, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει προφίλ στο Facebook με άλλο όνομα.

Συγκινήθηκε on air η Ελένη Μενεγάκη! Το τροχαίο που την έκανε να «λυγίσει» (βίντεο)

"Με έχουν φλερτάρει στο Facebook. Μου λένε "τι καλέ, δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα Γιατί πιστεύεις την ηλικία; Εγώ έχω βάλει στο δικό μου ότι είμαι 108! Έχω σελίδα που δεν ξέρουν ποια είμαι!" αποκάλυψε η ηθοποιός.

Το υπερπολυτελέστατο σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Βούλα! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του…

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Πέρασα μία δύσκολη χρονιά μαζί της!» Η Κατερίνα Καραβάτου «άδειασε» δημοσίως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (βίντεο)