Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που της έκανε πρόταση γάμου στο Nomads! Δείτε τον για πρώτη φορά...

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που της έκανε πρόταση γάμου στο Nomads! Δείτε τον για πρώτη φορά...

Μία τρυφερή έκπληξη, που προκάλεσε συγκίνηση τόσο στην παραλία του Palawan, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό, περιελάμβανε το επεισόδιο του NOMADS το βράδυ της Παρασκευής, καθώς η Ευαγγελία Πλατανιώτη δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της!


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε στην 23χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης μία κάρτα που έγραφε «σ’ αγαπώ, όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι, αλλά και γι’ αυτό που είμαι εγώ όταν είμαι μαζί σου», ενώ το δαχτυλίδι κατέφτασε στο Palawan με άνθρωπο της παραγωγής.

Ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Ευαγγελίας είναι ο 26χρονος πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Διαβάστε παρακάτω...



Και τώρα θα σας αποκαλύψω τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της. Μπορείτε να τον δείτε για πρώτη φορά... Iδού:

Η Νάνσυ Παραδεισανού «αδειάζει» δημοσίως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις τους και όσα συνέβησαν στον Alpha!


Οι δυο τους διατηρούν αρκετά χρόνια σχέσης και είναι πολύ ευτυχισμένοι... Όπως αναφέρουν πληροφορίες μου που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr ο σύντροφός της τώρα που τους χωρίζουν τα τόσα μέτρα απόστασης συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να μείνει λεπτό μακριά της και πήρε την μεγάλη αυτή απόφαση...

Nomads: Τους ξέρανε η Ευαγγελία! Έβαλε αρχηγό της Καλογρίδη και μαντέψτε ποιος είπε ότι θέλει να κερδίσει το παιχνίδι! (βίντεο)
Θέλησε να κάνει την πρόταση γάμου με αυτόν τον τρόπο καθώς γνωρίζει καλά πως στην Ευαγγελία αρέσουν πολύ τέτοιου είδους εκπλήξεις...



Η καριέρα του Άγγελου ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης, με τον οποίο αγωνιζόταν έως το 2013, έχοντας καταφέρει να κατακτήσει προηγουμένως το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας του 2012.



Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας του 2014, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην ιταλική Ποζίλιπο και τώρα αγωνίζεται με την ουγγρική Έγκερ.

Nomads τρέιλερ : Χαμός και σεισμός με νέα εξέλιξη! Άντρας από τους κόκκινους πάει στους μπλε…(βίντεο)


Παράλληλα, ο Άγγελος αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα πόλο, με την οποία έχει πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές, με πιο πρόσφατη εκείνη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, στην Βουδαπέστη, στο οποίο, μάλιστα, συμμετείχε και η Ευαγγελία πριν πάρει μέρος στο NOMADS.

TAGS