Nomads: Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι! Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά on air! (βίντεο)

Nomads: Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι! Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά on air! (βίντεο)
Οι εξελίξεις στο Nomads αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Nomads: Η Φαίη Σκορδά «άδειασε» δημόσια τον Μάνο Πίντζη! Η ειρωνεία του απέναντι στον Μαυρίδη που εξόργισε το Πρωινό! (βίντεο)

Η πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Πλατανιώτη από τον εκλεκτό της καρδιάς της (Δείτε εδώ), θα κλέψει την παράσταση, όπως αναμένεται, ενώ πρόκειται να γίνει και η επόμενη αποχώρηση από την ομάδα των Ωκεανών. Διαβάστε παρακάτω...

Στο Πρωινό προβλήθηκε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο. Σε αυτό βλέπουμε την ιατρική γνωμάτευση, που λέει ότι ο Παπαδόπουλος έχει επιδεινώσει το πρόβλημα με το πόδι του, αλλά και την πρόταση γάμου.

Ελληνίδα ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες χωρισμού on camera! (βίντεο)

Τι γυναίκα, τι κορίτσι είναι αυτό, τι είναι αυτά που κάνει!" είπε η Φαίη, εντυπωσιασμένη από τις επιδείξεις της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στην πισίνα και αμέσως μετά, αποκάλυψε ότι έχουμε ακόμη μία οικειοθελή αποχώρηση!

Ο Παπανώτας έκραξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι εκείνος του απάντησε! Το «ξεκατίνιασμα» και οι απίστευτες ατάκες on air!

"Πληροφορίες λένε ότι χτύπησε το ήδη πονεμένο πόδι του και λέγεται ότι άλλον αποφασίζει να αποχωρήσει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν η αποχώρηση έχει να κάνει για καθαρά ιατρικούς λόγους, αν η γιατρός δηλαδή του είπε ότι πρέπει να φύγει ή αν αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν σαν το βάρος!" είπε η Φαίη Σκορδά, προαναγγέλοντας την αποχώρηση του παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η δημόσια εξομολόγηση για τον σύντροφο της που μας εξέπληξε: «Κάνω κάθε μέρα τον σταυρό μου που…»

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν το άφησε να περάσει έτσι! Η απάντηση της Σπυροπούλου στο κράξιμο της Φαίης Σκορδά!