Πυρά παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά του Αλεξάνδρου! «Ρώτησα τον σταθμό αν του έχουν πει να είναι έτσι ή το κάνει από μόνος του»!

Πυρά παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά του Αλεξάνδρου! «Ρώτησα τον σταθμό αν του έχουν πει να είναι έτσι ή το κάνει από μόνος του»!
Ποιος παραδέχτηκε ανοιχτά πως παρακολουθεί το reality επιβίωσης και... είναι φανατικά υπέρ του Γιώργου Μαυρίδη; Ο Γιώργος Λιάγκας «άδειασε» τη Βάνα Μπάρμπα! «Δεν της την έπεσε ποτέ ο Γουάινσταϊν γιατί πολύ απλά…» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μάσησε τα λόγια του! «Είμαι φανατικά υπέρ του Γιώργου Μαυρίδη. Θεωρώ ότι είναι έξω από ό,τι άσχημο εκπροσωπεί ο χώρος που δουλεύω. Είναι αγνά παράταιρος», εξομολογήθηκε στο DownTown και τη Νάνσυ Φαφούτη. Διαβάστε παρακάτω....

 

Μάλιστα μίλησε και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αναφέροντας: «Δεν μου αρέσει καθόλου η persona που βγάζει. Που είναι εριστικός, αλαζόνας και τσαμπουκαλής χωρίς λόγο. Κάποια στιγμή μάλιστα ρώτησα και τον ΑΝΤ1: “Του έχετε πει να είναι έτσι ή το κάνει από μόνος του;”. Δεν μου αρέσει που επιτίθεται χωρίς λόγο σε έναν άνθρωπο. Και ίσως ο λόγος που πάω τον Μαυρίδη είναι το πόσο πολύ επιτίθεται στον Αλεξάνδρου. Τι διάολο, ο κολλητός του Τανιμανίδη είναι και κάνει έτσι;».

Αποκλειστικό! Nomads: Αυτή είναι η παίκτρια που θα ντυθεί νυφούλα! Ποιος είναι ο κούκλος σύντροφός της; (Photos)



Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έριξε «άκυρο» 2 φορές στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο λόγος για την…