Νίκος Αναδιώτης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του που τον συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας του Nomads

Νίκος Αναδιώτης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του που τον συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας του Nomads
Ο έρωτάς τους μετράει 7 χρόνια, ενώ τον Αύγουστο θα γιορτάσουν την τέταρτη επέτειο του γάμου τους, όχι μόνοι αλλά παρέα με τον 3,5 ετών μοναχογιό τους που λατρεύουν! Νοmads αποκλειστικό! Ο personal trainer που μπαίνει στην θέση του Νίκου Παπαδόπουλου και θα κάνει την τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο!


Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη και τη Βασιλική Σταματοπούλου που είναι full in love και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία… Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας του Nomads στο επεισόδιο της Πέμπτης το Youweekly.gr έψαξε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το ευτυχισμένο ζευγάρι. διαβάστε παρακάτω...

_MG_3363Οι δυο τους φροντίζουν να ανανεώνουν την σχέση τους και όποτε μπορούν αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον, διατηρώντας άσβεστη την φλόγα της αγάπης τους… Έτσι λίγες μέρες πριν αποδέχτηκαν την πρόσκληση του καλού του φίλου Δημήτρη Παπαδόπουλου, ιδιοκτήτη του “Sabor Café” στο Σύνταγμα, ο οποίος διαθέτει εξοχική κατοικία στον Θεολόγο, περνώντας χαλαρές στιγμές, μακριά από τα άγχη και την κούραση της καθημερινότητας.

Αποκλειστικό! Παίκτρια του «My Style Rocks» μπαίνει στο «Survivor 2″… Ο λόγος για την…


_MG_3354Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και χάρηκε το δροσερό νερό της πισίνας, κάνοντας το πρώτο του μπάνιο, ενώ μαζί με τους φίλους τους δεν σταμάτησαν να παίζουν στο νερό και να κάνουν αστεία σαν μικρά παιδιά… Εκείνος δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της και είναι το ίδιο ερωτευμένος όπως παλιά, ενώ η Βασιλική έχει βρει στο πρόσωπο του άντρα της τον ιδανικό σύντροφο…

Αποκλειστικό! Nomads: Αυτή είναι η παίκτρια που θα ντυθεί νυφούλα! Ποιος είναι ο κούκλος σύντροφός της; (Photos)


_MG_3342“Η Βασιλική είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για μένα και θέλουμε να γεράσουμε μαζί”, εκμυστηρεύεται ο Νίκος στο Youweekly.gr και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του! Μάλιστα, μετά το τέλος ενός φορτωμένου επαγγελματικά χειμώνα και έχοντας στα σκαριά κάτι θεατρικό για το καλοκαίρι αλλά και τηλεοπτικές προτάσεις, θέλει να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά του και ειδικά στον γιο του, που τον τρέχει πολύ και του… αρέσει!

TAGS