Αγγελική Δαλιάνη-Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου τους!

Αγγελική Δαλιάνη-Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου τους!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν τον τελευταίο καιρό η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, καθώς πριν από ένα μήνα υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους! Στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή ο Ντέμης Νικολαΐδης! Η τρυφερή εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τον αγαπημένο της! (βίντεο)


Ο μικρός τους πρίγκιπας, όπως είναι γνωστό, γεννήθηκε πρόωρα και αναγκάστηκε να μείνει για λίγο καιρό στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Τώρα, όμως, είναι σπίτι και όλα είναι μια χαρά!

Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα, ο Μάνος και η Αγγελική άφησαν τα παιδιά στο σπίτι και πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Πετάει, Πετάει” στο θέατρο Χυτήριο! Διαβάστε παρακάτω...

Νίκος Αναδιώτης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του που τον συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας του Nomads



Η Αγγελική δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την πρεμιέρα του Μάνου, καθώς το ζευγάρι στηρίζει ο ένας τον άλλον στα πάντα! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία όπως θα δείτε έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, πιο ανανεωμένη από ποτέ! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες παρακάτω:



Νοmads αποκλειστικό! Ο personal trainer που μπαίνει στην θέση του Νίκου Παπαδόπουλου και θα κάνει την τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο!



Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά για το… φλερτ με την Σπυροπούλου στην εκπομπή του! (βίντεο)