Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μόλις κυκλοφόρησε ολόκληρο το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη! Ακούστε το για πρώτη φορά στο Youweekly.gr

Μόλις κυκλοφόρησε ολόκληρο το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη! Ακούστε το για πρώτη φορά στο Youweekly.gr
News 27.10.2017 12:53

Η Αμαρυλλίς, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που φέρει ολοκληρωτικά την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη και ο τίτλος του είναι «Θα Ζω». Νίκος Αναδιώτης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του που τον συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας του Nomads

Είναι η πρώτη φορά που τραγούδι του Παντελή θα ακουστεί με άλλη φωνή εκτός από τη δική του από τότε που έφυγε… Τους δύο καλλιτέχνες τους συνέδεε μία αληθινή φιλία και μια βαθιά καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση που φάνηκε ιδιαίτερα όταν ο Παντελής της εμπιστεύτηκε τη μεγάλη επιτυχία του «Διαταγές». διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά για το… φλερτ με την Σπυροπούλου στην εκπομπή του! (βίντεο)Σε μια εποχή που η ζήτηση των τραγουδιών του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, ο ίδιος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε επιλέξει να εμπιστευτεί τις δημιουργίες του σε καλλιτέχνες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο γνώμονα το συναίσθημα. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Αμαρυλλίς.

Το νέο τραγούδι με τίτλο « ΘΑ ΖΩ» κυκλοφορεί μαζί με το video clip την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από το προσωπικό κανάλι του Παντελή στο Youtube.

Νοmads αποκλειστικό! Ο personal trainer που μπαίνει στην θέση του Νίκου Παπαδόπουλου και θα κάνει την τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο!

«Πληγωμένος και πάλι ΘΑ ΖΩ…» ένας στίχος μέσα από το καινούργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι που τα λέει όλα. Γιατί ο Παντελής ξέρει ότι θα Ζει πάντα στις καρδιές των θαυμαστών του.

Ακούστε το στo Youweekly.gr:

Share