Η Όλγα Πηλιάκη έγινε τούρτα! Η έκπληξη του Στέλιου Χανταμπάκη στα γενέθλια του γιου του και οι τρυφερές ευχές!

Η Όλγα Πηλιάκη έγινε τούρτα! Η έκπληξη του Στέλιου Χανταμπάκη στα γενέθλια του γιου του και οι τρυφερές ευχές!

Γενέθλια είχε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ο σταρ της οικογένειας Χανταμπάκη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον μικρό Μανώλη! Αγγελική Δαλιάνη-Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου τους!


Ο Μανωλάκης λοιπόν έκλεισε τα τέσσερα και ο μπαμπάς του, Στέλιος, θέλησε να του κάνει έκπληξη με μια τούρτα υπερπαραγωγή!

Μια πραγματικά υπέροχη τούρτα με 4 χελωνονιντζάκια είχε ετοιμάσει ο σούπερ μπαμπάς να προσφέρει στο γιο του! Διαβάστε παρακάτω…

Στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή ο Ντέμης Νικολαΐδης! Η τρυφερή εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τον αγαπημένο της! (βίντεο)

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στέλιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για αυτό το ευτυχές συμβάν και με μια φωτογραφία της τούρτας έστειλε την πιο γλυκιά ευχή!



Ο Στέλιος Χανταμπάκης ακόμα έκανε δώρο στον γιο του μια τούρτα, που είχε τη μορφή της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη, η οποία βρίσκεται στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα του Nomads.

Νίκος Αναδιώτης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του που τον συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας του Nomads

Η τούρτα είχε πάνω γραμμένες και τις ευχές της Όλγας Πηλιάκη στον μικρό Μανώλη, ο οποίος τελικά έσβησε δυο τούρτες και όχι μία.