Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Κατερίνα Καινούργιου on air! Τα ειρωνικά σχόλια που θα εκνευρίσουν την παρουσιάστρια (βίντεο)

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Κατερίνα Καινούργιου on air! Τα ειρωνικά σχόλια που θα εκνευρίσουν την παρουσιάστρια (βίντεο)
H Kατερίνα Καινούργιου το πρωί εμφανίστηκε ενοχλημένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ακι τα όσα είπε για την εκπομπή της. «Με βλέπεις να φοράω βέρα;» Φανερά ενοχλημένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε ερώτηση για τον χωρισμό του! (βίντεο)

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν δίστασε να απαντήσει στην παρουσιάστρια και την εκπομπή, που τον μέμφθηκε ότι επιχειρεί να κάνει "μαθήματα δημοσιογραφίας", μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Ντορέτας Παπαδημητρίου. Διαβάστε παρακάτω...

"Η λέξη "μορφωμένος" προέρχεται από το ρήμα "μορφόω-ώ" που σημαίνει δίνω σχήμα, εγώ σαν τηλεκρτιτικός και καθηγητής πρέπει να μιλήσω αυτή τη στιγμή! Σχήμα στην προσωπικότητα και όχι στις γνώσεις!

Λιώσαμε! Η Σoφία Μουτίδου φωτογραφίζει για πρώτη φορά την μικρή της κόρη! Η τρυφερή ανάρτηση και τα λόγια αγάπης!

Έχω έρθει για να κάνουμε χαβαλέ! Έχω μια υπόσταση και ιδιότητα, του τηλεκριτικού και του καθηγητή παρουσίασης και δημοσιογραφίας, οπότε ελάτε μετά να τα πούμε, κυρία Ντορέτα!" είπε με εμφανώς ειρωνική διάθεση.

Nomads: Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύζυγος του Μάνου Πίντζη! Χώρισε μαζί της μετά από 7 χρόνια γάμου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι!

Δείτε την απάντησή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Απίστευτο! Η Κατερίνα Στανίση έκανε ντουέτο με την Lana Del Ray και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το ακούσετε! (βίντεο)