Η Νάνσυ Παραδεισανού \"αδειάζει\" δημοσίως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις τους και όσα συνέβησαν στον Alpha!

Η Νάνσυ Παραδεισανού \

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου, στη συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα, "κάρφωσε" τις Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού, λέγοντας ότι ήταν δική της επιλογή, μολονότι ο Alpha δεν τις ήθελε, υπονοώντας ότι οι ίδιες φάνηκαν αχάριστες απέναντί της μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό της Κάντζας.


Η Νάνσυ Παραδεισανού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Όλα καλά", προέβη σε ένα πρωτοφανές δημόσιο "άδειασμα" της παρουσιάστριας, λέγοντας συγκεκριμένα:

"Εγώ το ραντεβού που έκανα το καλοκαίρι του 2015 με ανθρώπους του Alpha και με ανθρώπους της εκπομπής, στην κουβέντα μας δεν αναφέρθηκε κάπου το γεγονός ότι μας διάλεξε η Κωνσταντίνα, εμένα προσωπικά. Δεν θυμάμαι να μου έχουν πει κάτι για επιλογή της Κωνσταντίνας. Και μάλιστα, υπήρχε επικοινωνία με ανθρώπους του καναλιού, με δική τους πρωτοβουλία, μετά την ατάκα της Κωνσταντίνας, οι οποίοι μας ξεκαθάρισαν ότι και εγώ και η Φλορίντα ήμασταν πρόσωπα τα οποία ο Alpha τα ήθελε. Διαβάστε παρακάτω...

«Καραβάτου και Σπυροπούλου δεν μιλούσαν στον Alpha!» Απίστευτη αποκάλυψη για τις κάκιστες σχέσεις των δύο κυριών!

Και αποδεικνύεται, γιατί γη Φλορίντα είναι σε εκπομπή του Alpha, και εγώ συζήτησα πολύ με τον Alpha για να συνεργαστούμε. Μετά τις δηλώσεις της Σπυροπούλου, μας πήραν από τον Alpha και μας είπαν ότι αυτά που λέει η Κωνσταντίνα δεν ισχύουν!



Πρεμιέρα για την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ»! Το δημόσιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Κοντομηνά και το μήνυμα στους τηλεθεατές! (βίντεο)

Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ό,τι θέλει, αλλά απόρησα γιατί να βγει να το πει αυτό; Για να δημιουργηθούν εντυπώσεις; Μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις, πολλά μπορεί να κρύβονται από πίσω.

Nomads τρέιλερ : Χαμός και σεισμός με νέα εξέλιξη! Άντρας από τους κόκκινους πάει στους μπλε…(βίντεο)



Εγώ σου λέω την αλήθεια, όπως την ξέρω εγώ. Δεν την ήξερα από πριν, για να εκμεταλλευτώ κάποιον, δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, δουλεύω γιατί από αυτό ζω, φίλες στη ζωή μου είναι μια ατάκα που μου κάνει εντύπωση που η Κωνσταντίνα θυμώνει, αλλά δεν είναι όλοι!" κατέληξε η δημοσιογράφος, "αδειάζοντας" κανονικότατα την παρουσιάστρια. Αναμένουμε τον επόμενο γύρο της εν λόγω κόντρας με ενδιαφέρον...