\"Είναι μια αστειότητα!\" Νέα σκληρή επίθεση του Σίλα Σεραφείμ στον Γιώργο Λιάγκα και τo late night show! (βίντεο)

\

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε ο Σίλας Σεραφείμ.


Ο stand up comedian, o oποίος δεν δίστασε να εξαπολύσει τα βέλη του στον Γιώργο Λιάγκα για την εκπομπή του, μίλησε για τη θέση του αυτή.

"Μίλησα για το stand up. Και δεν νομίζω ότι είμαι μόνος μου. Δεν συνάντησα κανέναν που να μου πει ότι ήταν ωραίος ο Λιάγκας. Είναι μια αστειότητα αυτό, στανταπικά! Το θέμα μας είναι ποιο στέλεχος του καναλιού έδωσε το οκ! Διαβάστε παρακάτω...

Γιούλη Ηλιοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της Κρίστελ

Αυτό δεν δίνεις το οκ, αν θες να είσαι σοβαρό κανάλι! Ο Κωστόπουλος το ξεκίνησε, και μετά το έκοψε, αυτό να βγαίνεις και να λες αστειάκια να γελάσουμε δεν γίνεται, ούτε με γελάκια, ούτε με κονσέρβες. Ακόμη και για ένα λεπτό, για να το κάνεις σωστά, θέλει πολλή δουλειά. Δεν γίνεται από ανθρώπους που δεν είναι δουλειά τους! Είναι όλο λάθος.

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Δεν πας στον χασάπη επειδή είναι ο καλύτερος της γειτονιάς. Αν θες να κάνουν αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί, θα βρεις κάποιον να κάνει το stand up, και μπορεί να κάνει και ερωτήσεις! Τα στελέχη των καναλιών, τον πρώτο που θα σκεφτούν για ένα τηλεπαιχνίδι ας πούμε, είναι ο Φερεντίνος! Αλλά δεν ρισκάρουν!

Nomads αποκλειστικό! Ποιον διώχνει η κλίκα των «κόκκινων» από την ομάδα των ανδρών; Άγριο ξεκατίνιασμα!

Ποιον έχουμε; Λιάγκα-Αρναούτογλου! Late night show; Λιάηγκα-Αρναούτογλου! Αν δεν πάει καλά, θα πούμε "μα πώς, είχαμε τους Λιάγκα-Αρναούτογλου! Βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους! Εγώ δεν πάω, έχω δικά μου κριτήρια πού θα πάω και πού όχι!" είπε μεταξύ άλλων, ο stand up comedian. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: