Nomads: Παναγιώτης Βασιλάκος: \"Όταν μπήκα στο παιχνίδι, πίστευα ότι...\" Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του παίκτη του ριάλιτι!

Nomads: Παναγιώτης Βασιλάκος: \

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες οικειοθελώς από το Nomads.


Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τη σχέση με την κοπέλα του, τα ζόρια που πέρασε όταν της ανακοίνωσε ότι θα μπει στο παιχνίδι, αλλά και για τις αλλαγές που βίωσε στον εαυτό του, μέσα στο ριάλιτι.

Με τις γυναίκες είσαι έτσι διεκδικητικός; - Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικό! Χαμογελάει ξανα η Φαίη Σκορδά – Ο άντρας που είναι στο πλευρό της μετά τον Γιώργο Λιάγκα!

Ναι, είμαι κυνηγός. Αν θέλω μια γυναίκα, θα την καταφέρω, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει. Εντάξει, μου έχουν πει και «όχι», και τι έγινε;

Τώρα είσαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Σωστά;

Αποκλειστικό: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν….»






Πως το πήρε όταν της είπες ότι θα πας στο Nomads;

Έπαθε κατάθλιψη γιατί αυτά τα δυο χρόνια συνέχεια φεύγω για δουλειές real estate. Στεναχωρήθηκε πολύ. Είχαμε θέμα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, πίστευα ότι ήμουν ένας εγωιστής που στενοχωρώ άλλους ανθρώπους για να κάνω ένα καπρίτσιο.

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Σου βγήκαν παραπάνω ευαισθησίες εκεί;

Ναι. μπορεί να είμαι δυναμικός, αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητος. Ήθελα να κερδίσω το έπαθλο και ξαφνικά είδα τα απιδιά εκεί, στο Παλαούαν, που δεν έχουν να πιουν ούτε νερό. Ένα σκεπτόμενο και ευαίσθητο άνθρωπο δεν μπορεί να μην το πειράζουν αυτά. Δεν είμαι μόνο το "ήρθαμε να ζήσουμε τη ζωή μας" είναι και κάτι μεγαλύτερο" κατέληξε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του Ant1.
TAGS