Αποκλειστικό: \"Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν....\"

Αποκλειστικό: \

Πράγματα και θάματα ακούμε αυτές τις ημέρες για την τηλεπερσόνα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!


Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Η Κωνσταντίνα σαν Μαρία Μαγδαληνή, μετανοούσα κορασίδα ,περιφέρει το σαρκίο της από εκπομπή σε εκπομπή προσπαθώντας να αλλάξει ένα κακό προφίλ που μάλλον έχτισε η ίδια με κόπο και ιδρώτα!

Αυτό άλλωστε φάνηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά και στο travel (ο Θεός να το κάνει) του Κοκλώνη! Από την άλλη έχουμε τις παρουσιάστριες που κάποτε δούλευαν με την Σπυροπούλου η εμφανίζονταν σε κάποιες περιπτώσεις και ως φίλες της σε κοινές εξόδους ταξίδια και πάρτι. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτές όλες σχεδόν, εν χορό, άρχισαν το θάψιμο από την ασφαλή περίμετρο μιας Κωνσταντίνας που πλέον δεν έχει την δύναμη και την επιρροή του καναλάρχη Δημήτρη Κοντομηνά!

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Εμείς στο youweekly.gr κάναμε μια έρευνα και πραγματικά βρήκαμε μια πασίγνωστη δημοσιογράφο που έζησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από αρκετά κοντά όλα αυτά τα χρόνια.



Ζητήσαμε να μας περιγράψει τι αλήθεια συνέβαινε στο παρασκήνιο της ιστορίας με όλες αυτές τις συμπεριφορές που τώρα πλέον ακούει το πανελλήνιο! Η αφήγηση της θα σας εκπλήξει αυτά που θα διαβάσετε δεν έχουν γραφτεί πουθενά και ποτέ. "Η Κωνσταντίνα δεν ήταν ένα...Διαβάστε την συνέχεια εδώ!